jiguri biban
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
jiguri biban
cine poate sa ma ajute cu turnarea unor jiguri pe carlige nr 6-8 , gramaj 10-15 gr
Re: jiguri biban
Nu cred ca poate nimeni sa-ti toarne pe carlig nr.8 10 sau 15 grameS.G. DRILL scrie:cine poate sa ma ajute cu turnarea unor jiguri pe carlige nr 6-8 , gramaj 10-15 gr

In primul rand bila e mai mare decat piciorul carligului sa zic asa + ca nu prea ar mai ramane nimic din carlig

www.pentrupescuit.ro
Aurul este unul dintre cele mai dense metale - sau dintre cele mai grele, cum se spune în limbajul familiar; este mai greu decât plumbul, care are o densitate de 11.340 kg/m3, în vreme ce aurul are 19.300 kg/m3. (Cel mai greu metal, cel cu densitatea cea mai mare, este osmiul - 22.610 kg/m3).Fa rost de bani, Georgica, si batem neamtu` la biban!!!
Sal
Eu am niste jiguri gamakatsu de 5grame si carlig nr4
Mai am si dragon cu carlig 2 si 5,5 g
Cred ca sunt cam maxim ce se pot turna pe carligele astea
Am sa-ti pun acum o poza sa vezi cum arata montat cu un vierme mic
Eu am niste jiguri gamakatsu de 5grame si carlig nr4
Mai am si dragon cu carlig 2 si 5,5 g
Cred ca sunt cam maxim ce se pot turna pe carligele astea
Am sa-ti pun acum o poza sa vezi cum arata montat cu un vierme mic
pescar particular
pescar particular
DRILL, cam grelute le vrei din punctul meu de vedere. Ia legatura cu Sorin, vezi ce greutate au ale lui si iti va spune si cine le-a turnat. Intre 5 si 10 grame zic eu ca ar fi suficient si ia in considerare ca vei folosi fire foarte subtiri gen 0.02-0.06 maxim care opun o rezistenta minima la inaintare datorita profilului foarte mic.S.G. DRILL scrie:cine poate sa ma ajute cu turnarea unor jiguri pe carlige nr 6-8 , gramaj 10-15 gr
- stefanflorin
- veteran
Ideal ar fi sa gasesti carlige cu tija lunga, ca sa iti ramana si loc pt guma, daca nu, iei cu cutitul plumbul de pe tija si lasi decat bila. Eu am turnat maxim 7g pe carlig de 4 cu tija normala, si tot trebuie sa racai din plumb pt ca sparge guma. Carligele mai mici e cam imposibil sa le pui pe bile asa mari, repet ar fi posibil doar la carlige cu tija f. lunga.
Urasc atarnatorii!
parca mai turna pe aci cineva bila de plumb si cu ochet in care venea prins carligul...doar asa sa ai mase mari si carlige mici ....dar , nah , io nu ma precep 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
In comert gasesti maxim 5-6 grame pe carlige nr.4 sau nr.6 : http://www.rapitori.ro/forum/marime-car ... ml#p402546
www.pentrupescuit.ro
MuskMd scrie:parca mai turna pe aci cineva bila de plumb si cu ochet in care venea prins carligul...doar asa sa ai mase mari si carlige mici ....dar , nah , io nu ma precep
Da cum zici sau treci direct la drop shot si rezolvi dilema

P.S. Daca nu pilkere de la TASE

www.pentrupescuit.ro