Ai mpgrey-wolf scrie:Actualizare
mai sunt numerele 1,2, 4 ,5 , 6, 8 , 10 , 13 ,
numarul 3 sinking sa dat .dar mai adaug unul identic la culoare floating.
numarul 7 nu mai este rezervat . disponibil din nou .
Jerkbait Hand Made
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Deci Lup gri ...sa vopsesti asa ceva..este opera de arta...atatea detalii sa bagi din aerograf si din pensula...nu cred ca omul pt care tu vinzi isi vindea atata amar de munca asa de IEFTINgrey-wolf scrie:mai sunt numerele 1,2, 4 ,5 , 6, 8 , 10 , 13 ,
numarul 3 sinking sa dat dar mai adauga unul identic la culoare floting.
@radu_bug
nu stiu care e treaba cu fotofoil . astea sunt vopsite si lacuite .
@HellRAISER
de 15 kg si cu chipu lui DAN nu se fac ! imi pare rau !![]()
![]()
Radu are dreptate, daca vrei, si asa stiuca este la depus acum, spunei sa iti scoata la imprimanta doi sani..si lipestei pe lateral

poate vine vre-o stiuca mai erecta

Cat despre bobleru cu de 15kg cu fatza lui Dan pe el...imi pare rau...aveam un perete rezervat doar pt el
Succes la vanzare
- Bogdan_Alex
- veteran
oricum voblerele hand made e normal sa fie mai scumpe decat ce ofera mass market-ul. tocmai pt ca sunt produse in serii mici, sau chiar unicate.
necesita cu totul alta munca depusa. iar timpul investit trebuie sa se reflecte in pret , dar si in calitate.
Thumbs up, de la inca un entuziast al lurebuilding-ului !
Eu mai am pana le scot la vanzare
necesita cu totul alta munca depusa. iar timpul investit trebuie sa se reflecte in pret , dar si in calitate.
Thumbs up, de la inca un entuziast al lurebuilding-ului !

Eu mai am pana le scot la vanzare

Fara pescuiala viata e pustiu
- hunting_fish
- veteran
@hunting_xxx
mai face dar dureaza . te intereseaza ceva anume ?
@kleniacul
astept cu interes parerea ta despre cum inoata . s-au spus multe pe aici de aceea ma bucur sa aflu si opinia ta (pro sau contra oricare ar fi ea )
@shirkan
multumesc de aprecieri in numele ,, meseriasului " . te asigur ca cele citeva incercate de mine ,, inoata " la fel de bine precum arata
mai face dar dureaza . te intereseaza ceva anume ?
@kleniacul
astept cu interes parerea ta despre cum inoata . s-au spus multe pe aici de aceea ma bucur sa aflu si opinia ta (pro sau contra oricare ar fi ea )
@shirkan
multumesc de aprecieri in numele ,, meseriasului " . te asigur ca cele citeva incercate de mine ,, inoata " la fel de bine precum arata