JDM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
JDM
Graphiteleader,model Argento:
*lungime 8"6(2,59)-cod GOAS-86
*putere de aruncare 5-24gr
*actiune:fast(progresiva-n dril)
*inele Fuji cu rama Titanium(8)
*greutate:119gr(una dintre cele mai usoare pentru lungimea si clasa ei)
*blank Olimpico(made in japan).acest producator echipeaza atat Daiko cat si MegaBass
*mandrina Fuji+split grip din thermalon
*husa din material textil(doc)
*are o singura iesire pe apa
*arata impecabil
*se preteaza la voblere si oscilante medii
*pret 1250lei,negociabil
*poze pe siteurile de specialitate
*lungime 8"6(2,59)-cod GOAS-86
*putere de aruncare 5-24gr
*actiune:fast(progresiva-n dril)
*inele Fuji cu rama Titanium(8)
*greutate:119gr(una dintre cele mai usoare pentru lungimea si clasa ei)
*blank Olimpico(made in japan).acest producator echipeaza atat Daiko cat si MegaBass
*mandrina Fuji+split grip din thermalon
*husa din material textil(doc)
*are o singura iesire pe apa
*arata impecabil
*se preteaza la voblere si oscilante medii
*pret 1250lei,negociabil
*poze pe siteurile de specialitate
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
Re: JDM
been there.. done thatadrian99 scrie:toata lumea cauta jdm-uri dar cand scoti unul pe anunturi clienti ioc....

-si eu am scos si la pret sub jumatate si in conditie de invidiat dar tot degeaga, lumea incepe sa caute nod in papura de fiecare data.
-
- veteran
speta e mult mai simpla... ori lumea chiar nu mai are bani... ori toti cauta sa cumpere super scule la preturi de 2 lei... ori... s-au lasat nene de pescuit 
am avut 2 graphiteleader(bosco si veloce), au o rezerva de putere super ok, cum spunea si adrian sunt fast pe intepatura iar, in drill parca se inmoaie, exact ce trebuie sa atenueze socurile; sunt foarte senzitive... daca nu ma indragosteam de RX7 erau betele mele de suflet
E un pret foarte ok tinand cont ca ele sunt in jur de 33-34000yeni... si sunt concepute pentru pescuitul in apa sarata
Spor la vanzare!

am avut 2 graphiteleader(bosco si veloce), au o rezerva de putere super ok, cum spunea si adrian sunt fast pe intepatura iar, in drill parca se inmoaie, exact ce trebuie sa atenueze socurile; sunt foarte senzitive... daca nu ma indragosteam de RX7 erau betele mele de suflet

E un pret foarte ok tinand cont ca ele sunt in jur de 33-34000yeni... si sunt concepute pentru pescuitul in apa sarata

Spor la vanzare!