jackall tn 70
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
jackall tn 70
cumpar tn 70 daca are cineva
multumesc ,victor
multumesc ,victor
Re: jackall tn 70
ai avut rezultate cu 7cm?
te intreb intrucat cei care le-au folosit(si le folosesc)inclusiv eu mai sus de 6,5cm n-au prins nimic
iar de gasit posibil si la mag on-line de pe la noi
te intreb intrucat cei care le-au folosit(si le folosesc)inclusiv eu mai sus de 6,5cm n-au prins nimic
iar de gasit posibil si la mag on-line de pe la noi
70 prinde somn f bine
in martie am luat 4 bucati int-o zi numai pe TN 70, pe altceva n-a vrut
si am mai prins si-n alti ani tot pe el ... pe 1 mai am mai ars o moaca cu el pe vers full tungsten si apa un pic ciupita ... zilele astea, paradoxal am avut mai multa miscare pe un TN 70 lemon decat pe TN-uri 60 sclipicioase ... adica cel de jos

in toamna am prins stiuca cu el pe balta ... cam 15-20buc ... paraca mergea mai bine decat 60 sau 50, doar ca, fiind mai greu, cade mai repede si nu-l poti folosi pe apa mica ...
e un mit ca nu prinde peste ...
la trena, la stiuca, sub 0 grade, pt mine e nr 1.

in toamna am prins stiuca cu el pe balta ... cam 15-20buc ... paraca mergea mai bine decat 60 sau 50, doar ca, fiind mai greu, cade mai repede si nu-l poti folosi pe apa mica ...
e un mit ca nu prinde peste ...
la trena, la stiuca, sub 0 grade, pt mine e nr 1.
bogdane,pe o apa tulburie(puscata)galbenul lemon este cea mai prinzatoare culoare
probata de mine de nenumarata ori atat pe Dunare cat si prin Delta
deci nu este nimic paradoxal
ca dovada nu este atat de cautat de pescari tn70 este adus in cantitati foarte mici de cei care au adus si aduc Jackall in tara
pe apele de la noi marimile 50,60 sunt ideale
probata de mine de nenumarata ori atat pe Dunare cat si prin Delta
deci nu este nimic paradoxal

ca dovada nu este atat de cautat de pescari tn70 este adus in cantitati foarte mici de cei care au adus si aduc Jackall in tara
pe apele de la noi marimile 50,60 sunt ideale
eu am avut trei de un an,acum am lasat in apa unu,si a-si mai vrea trei ,patru de rezerva.am prins in special somn cu ele.
Victore, nu prea se leaga niste chestii pt mine ... dar, in principiu o sa bag eu o comanda pe shimreels peste vreo 2 sapt ... deja suntem 3, transportul va fi cam 28$, pe din 4 ar veni cam 6$ de persoana ...
http://tinyurl.com/lp9y5x3
la 3 bucati iesi sub pretul din Romania si sunt modele/culori deosebite ... daca esti interesat, da-mi de stire, ai nr meu
http://tinyurl.com/lp9y5x3
la 3 bucati iesi sub pretul din Romania si sunt modele/culori deosebite ... daca esti interesat, da-mi de stire, ai nr meu

mda ... am uitat cum sa impart la 4
pe din 4, costa 7$ transportul de persoana

Azi am vz.la un mag.din Sibiu cu 75 ron parca.... dar nu mai stiu exact marimea.