e fabricat pentru piata australiana....CHARTREUSE BACK SHRIMP, salt water 8,4 gTN-ul de 50 ( ultimul de jos ) - nu are ancora in burta si doar dubla in coada
Jackall TN 50,60
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Jackall TN 50,60
Au mai ramas:
1. Jackall Doozer - cate 1 buc din fiecare culoare - pret 50ron/buc.
2. Jackall TN 60 - cate 1 buc din fiecare culoare - pret 65ron/buc. sau 240 ron toate 4 + transport inclus la plata in cont.

imgur
Multumesc.
1. Jackall Doozer - cate 1 buc din fiecare culoare - pret 50ron/buc.
2. Jackall TN 60 - cate 1 buc din fiecare culoare - pret 65ron/buc. sau 240 ron toate 4 + transport inclus la plata in cont.

imgur
Multumesc.
Si care-i afacerea daca cumpara lumea de la tine???? E acelasi pret aproximativ ca si pe big xxx!!!!!!
Mai ales ca la tpate anunturile tale nu pui nici un nr de contact....numai pe privat cica
Slaba strategia asta cu clonele FFlorin

Mai ales ca la tpate anunturile tale nu pui nici un nr de contact....numai pe privat cica
Slaba strategia asta cu clonele FFlorin
rapala the best vobler in the world
Omule te-am deranjat eu cu ceva???? Pentru ce te tot bagi in topicurile mele cu picioarele, ca un alt coleg prea mult discutat acum ceva vreme??? Vad ca ai destule mesaje la activ incat sa nu iti mai trebuiasca, iar peste statutul de "veteran" doar cel de moderator sau administrator mai este si nu te ajuta intelectul sa-l atingi pe nici unul. Daca ai timp prea mult liber mai ia-ti un servici sau mergi la pescuit .... ca tot e un topic de profil. Numai bine si tie.stradic scrie:Si care-i afacerea daca cumpara lumea de la tine???? E acelasi pret aproximativ ca si pe big xxx!!!!!!
Mai ales ca la tpate anunturile tale nu pui nici un nr de contact....numai pe privat cica![]()
![]()
Slaba strategia asta cu clonele FFlorin![]()
![]()
![]()
gigi_19 scrie:Omule te-am deranjat eu cu ceva???? Pentru ce te tot bagi in topicurile mele cu picioarele, ca un alt coleg prea mult discutat acum ceva vreme??? Vad ca ai destule mesaje la activ incat sa nu iti mai trebuiasca, iar peste statutul de "veteran" doar cel de moderator sau administrator mai este si nu te ajuta intelectul sa-l atingi pe nici unul. Daca ai timp prea mult liber mai ia-ti un servici sau mergi la pescuit .... ca tot e un topic de profil. Numai bine si tie.stradic scrie:Si care-i afacerea daca cumpara lumea de la tine???? E acelasi pret aproximativ ca si pe big xxx!!!!!!
Mai ales ca la tpate anunturile tale nu pui nici un nr de contact....numai pe privat cica![]()
![]()
Slaba strategia asta cu clonele FFlorin![]()
![]()
![]()
Bine CLONA!!!!
[/quote]
................................... ca un alt coleg prea mult discutat acum ceva vreme??? [/quote]
Coleg de BISNITA!!!!!
Uitasem ca s-a repermis BISNITA pe forum...................n-am uitat insa cum mi-ai umflat preturile la Crystal Vibe-uri dupa ce in prealabil vorbisem cu tine alceva!!!! 
................................... ca un alt coleg prea mult discutat acum ceva vreme??? [/quote]
Coleg de BISNITA!!!!!