izumi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: izumi
Cum poti sa spui asa ceva,atunci trebuia sa scrie si pe voblere IZUMI si nu scrie trebuia sa fie si in catalogul de la izumi si nu e (de fapt ei nici nu au modelul asta cu mai multe articulatii) ai spus ca sint FLOATING nu sint, ai spus ca sint de 10,5g NU SINT, ai spus ca sint de 8cm NU SINT ,eu NU AM nevoie de voblerele astea, eu am mers pe ideea ca esti un OM corect si cea ce cumpar de la tine corespunde cu cea ce ai postat, cu REALITATEA cu ADEVARUL. Te rog frumos sa- mi trimiti banii inapoi si eu iti trimit voblerele.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Daca era totul in ordine nu se ajungea aici, repet: am tot asteptat raspunsul tau si m-ai ignorat.Am incheiat subiectul, azi iti trimit pachetul.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
-
- veteran
Robert, cel putin adrian are bunul simt de a indrepta o neintelegere, sigur neintentionata. Altii te-ar fi lasat cu ochii in... soare
.Prin dialog se poate rezolva orice.Fir intins!

oare de ce trebuie aici sa se intample "arderi pe rug si trageri in teapa"?
se stie ca-i baracuda, ca se poate lua si la 25lei, imitatie grosolana, de ce nu se poate rezolva pe privat.
de ce nu se poate returna banii cand nu esti multumit de marfa, mai ales cand se profita de nestiinta si a vanzatorului si a cumparatorului......
eu am fost tacuit de o persoana de pe forum, fapt care m-a determinat sa postez alaturi de rugamintea catre vanzator sa-i returneze banii.
cumparator posteaza si ambalajul pe care scrie izumi,
scuze de interventie nu vreau sa supar pe nimeni dar ..... cui ii place sa fie "tras in teapa"
dupa rezolvarea problemei amiabil!
se stie ca-i baracuda, ca se poate lua si la 25lei, imitatie grosolana, de ce nu se poate rezolva pe privat.
de ce nu se poate returna banii cand nu esti multumit de marfa, mai ales cand se profita de nestiinta si a vanzatorului si a cumparatorului......
eu am fost tacuit de o persoana de pe forum, fapt care m-a determinat sa postez alaturi de rugamintea catre vanzator sa-i returneze banii.
cumparator posteaza si ambalajul pe care scrie izumi,
scuze de interventie nu vreau sa supar pe nimeni dar ..... cui ii place sa fie "tras in teapa"