Gabriel68 scrie:Sincer,nu cred ca rezolvati ceva facand plangere la politie.Politia va spune ca a-ti depus banii in contul lui de bunavoie,si ca v-ati asumat riscul de a cumpara produse pe care nu le-ati vazut. Imi pare rau pentru voi dar cu Politia nu cred ca rezolvati nimic.Vor spune ca a-ti depus banii de bunavoie si ca v-ati asumat acest risc.Cred ca trebuie trebuie sa picati la o intelegere cu userul Stradic.Cel mai corect ar fi sa va inapoieze banii sau produsele.Eu sper sa va recuperati banii.Mult noroc si fir intins.
nu functioneaza chiar asa, asta e inselaciune si se pedepseste, au fost mai multi care au platit avansuri pentru diverse chestii si nu le-au mai vazut ulterior, iar cei care au facut asta (au inselat) au fost dati in urmarire penala, chestiunea e relativ simpla, se depune plangere cum ca oamenii au platit pentru un bun pe care nu l-au primit, nea mulineta stradic e chemat sa raspunda asupra faptelor, trebuie sa faca dovada ca a trimis bunurile - curier, posta etc. sa zicem ca o are atunci se urmareste drumul bunurilor. Nu are dovada, atunci se urmareste penal paratul

pe principiul expus de tine mai sus nu mai platim in avans la niciun magazin online ca am depus banii de buna voie - atentie , cand faci comanda intai platesti daca alegi aceasta optiune si apoi primesti factura, asta ca sa nu zici ca ai deja o proforma, de multe ori nu o ai