rapala husky jerk, culoare S, 6cm , nefolosit ,cu ambalaj, 20 lei.
rapala husky jerk , glass red head , nefolosit, cu ambalaj , 20 lei.
omoloagele la" astea mici" au mers bine la avati si bibani in special primavara timpuriu.
rapala ssr 7 culoare HS ,30lei ,nefolosit in cutie.bun la stiuca toamna, tarziu ,pe ape nu foarte limpezi.
salmo slider de 6 sinking ,rph, nefolosit , fara ambalaj, 25 lei.
salmo slider de 7 ,s , hgs,nefolosit ,fara ambalaj ,30 lei.
salmo slider de 7 ,s, gt cu ancora din spate schimbata, nefolosit ,fara ambalaj ,29,99 lei.
salmo skiner de 10, rgs , nefolosit ,fara ambalaj,30 lei.
pentru salmo nu cred ca mai este nevoie de comentarii,le stie toata lumea.
yo-zuri cristal vibe , de 7 , 11 g,,gt. am dat cu lac de unghii sidefat pe burta lui pentru ca nu-mi placea dunga aia prea portocalie.
la omologul lui care a suportat aceeasi operatie am constatat o imbunatatire a atacurilor de avat.pentru modificarea asta cer doar ,35 de lei.are ambalaj.
yo- zuri cristal vibe, de 7 , cr, ca si nou..40 lei. are ambalaj.
textil power pro, 15 lb, 150yds, hi-vis yellow. provenienta state. am incercat sa-l pun pe o mulineta,nu a incaput tot si nu m-am indurat sa tai din el. asa ca l-am rebobinat, manual ,la loc dar nu mai este ca din fabrica, are ambalajul lui cu toate acareturile. nu lipseste un cm, nu a vazut apa. pentru asta cer doar 45 lei.
textil sufix performance braid ,20 lb,150 yds,hi-vis yellow, provenienta state ,in ambalaj sigilat ,50 lei.
comanda minima de 50 sau 60 de lei( nu mai stau sa socotesc)cu banii in cont si transport gratuit prin posta
cine vrea tot ,este negociabil