husky jerk - salmo slider , Frisky

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Iun 2010, 07:00

acuma mi-am luat deja 3 bucati vobler.[/quote]

Vezi pe unde dai cu ele ca se pierd usor :lol: .

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 17 Iun 2010, 07:37

stiu....la ultima iesire de stationar ,, am luat si spinning-ul am pierdut singurul vobler pe care il aveam. Husky Jerk 8 cm 6 g. achizitionat cu o zi in urma... cautarile au fost juma de ora.... dar nimic... numai cateva haine,o oala de lut... si altele... NUMA' VOBLERU' MEU NU ERA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Din cauza firului l-am pierdut. am tras putin si gata vobleru.... m-as gandi ca poate a fost un pestisor.. insa aveam struna. Mam gandit ca poate a rupt firul cu aripa dorsala.( greu de crezut ) deoarece n-am gasit voblerul cautat juma de ora pe un spatiu de 7 pe 7 m. apa era mica 1.2 m

dar nu stiu ce fir sa iau. ceva mai scump,dar bun. ma duc azi sa caut ;)

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 17 Iun 2010, 07:48

edy.tm scrie:stiu....la ultima iesire de stationar ,, am luat si spinning-ul am pierdut singurul vobler pe care il aveam. Husky Jerk 8 cm 6 g. achizitionat cu o zi in urma... cautarile au fost juma de ora.... dar nimic... numai cateva haine,o oala de lut... si altele... NUMA' VOBLERU' MEU NU ERA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Din cauza firului l-am pierdut. am tras putin si gata vobleru.... m-as gandi ca poate a fost un pestisor.. insa aveam struna. Mam gandit ca poate a rupt firul cu aripa dorsala.( greu de crezut ) deoarece n-am gasit voblerul cautat juma de ora pe un spatiu de 7 pe 7 m. apa era mica 1.2 m

dar nu stiu ce fir sa iau. ceva mai scump,dar bun. ma duc azi sa caut ;)
Ideal ar fi un fir textil pentru nalucile si pestii vizati de tine.
15 lb e suficient,parerea mea!
Imagine

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 17 Iun 2010, 08:01

15 lb . = 7 kg 7,5 kg. i suficient. insa am auzit ca multi au luat tapa ca era prost, adica se scamosa. sau nu stiu cum. m-as duce pe monofilament. i si mai ieftin si acolo daca iei tapa totusi nu dai 100 lei. cam atata e o rola de textil 200 si ceva m. 15 lb nu? 100 si ceva de lei.

ma mai gandesc si mai intreb pe la magazine.

ms mult de mesaj arrian.

iti doresc o zi faina.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Iun 2010, 08:09

@edy.tm Daca vrei mono vezi sa fie de calitate si fara memorie ... sa fie un fir mai moale ... Sunt multe firme care fac fire bune cauta printre cele recomandate ptr spinning :wink: .

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 17 Iun 2010, 09:40

ok. ms ca mi-ai spus. Memorie din cate stiu eu e acel fir care se increteste. ca si forma tamburului . se rotunjeste firul cand arunci. nu?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Iun 2010, 10:07

edy.tm scrie:ok. ms ca mi-ai spus. Memorie din cate stiu eu e acel fir care se increteste. ca si forma tamburului . se rotunjeste firul cand arunci. nu?
Corect ...
Ptr spinning trebuie un fir mai moale care sa nu pastreze forma tamburului si sa fie rezistent cat de cat la abraziune . Eu pe moment folosesc ET care e una ieftina si acceptabila .

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 17 Iun 2010, 10:11

Am sa mai caut. ms de propuneri.

Scrie răspuns