Help
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Help
Salutare!
Am nevoie de ni?te produse de pescuit care nu se mai g?sesc de ceva vreme la noi ?i le.am g?sit figurand ca fiind pe stoc pe ni?te site.uri de profil de afar?. Problema e c? nu m? descurc cu lansarea comenzii.
Cine are experien?? ?i e dispus s? m? ajute, îi ofer banii în cont în avans s? comande pt mine. Merci!
Detalii la 0770828684
Am nevoie de ni?te produse de pescuit care nu se mai g?sesc de ceva vreme la noi ?i le.am g?sit figurand ca fiind pe stoc pe ni?te site.uri de profil de afar?. Problema e c? nu m? descurc cu lansarea comenzii.
Cine are experien?? ?i e dispus s? m? ajute, îi ofer banii în cont în avans s? comande pt mine. Merci!
Detalii la 0770828684
.......
Re: Help
Salut! Carligele de la Prologic XC3 m?rimea nr. 1
Am luat acum vreo 6 ani tot stocul de la Carpio , dar l.am epuizat. Ini?ial s.au numit C3, apoi au mai pus un X în fa?? ?i au schimbat ambalajul. La noi nu se g?sesc decât m?rimile mici.
Am luat acum vreo 6 ani tot stocul de la Carpio , dar l.am epuizat. Ini?ial s.au numit C3, apoi au mai pus un X în fa?? ?i au schimbat ambalajul. La noi nu se g?sesc decât m?rimile mici.
.......
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
Mul?umesc frumos pentru ajutor!
Dar când eu sus?in ceva, îmi place s? cred c? am ?i dreptate.
NU EXIST? PE PIA?A ROMÂNEASC? M?RIMILE MARI!
Nu mai exist? demult. E drept c? sunt o gr?mad? de agen?i economici care nu.si actualizeaz? stocurile ?i creaz? ni?te false aparen?e.
.......