Dat fiind ca am ajuns sa imi pun voblere si in cap (metaforic) si nevasta deja le cam uraste cand le gaseste prin casa (cam insirate - nu o condamn), scot la bataie o parte din arsenal. Nepescuite, doar probate in Arges, in curent si neechipate ca deja nu mai am inele si ancore .
Ceva date despre dansele (cu observatia ca sunt aproximative, depinzand de echipamentul folosit si de mana pescarului):
Cele de 3 si 3,5 cm sunt pt clean de rau si se duc ,cele sinking, cam 80 cm - 1 m. Cele (putine) floating merg pe la 50 -70 cm.
Cele de 4 cm ajung tot pe la 1m poate pana pe la 1,2 m.
Cele de 4,5 cm de duc binisor la vale pe la 1,5 m.
Cele de 5 cm sunt facute dupa Rapala CD5 si Invader de 5. Ambele modele originale foarte bune numa ca nu se duc unde vreau eu si nu gaseam culorile dorite. Tinta a fost salaul si pastravul pe lacuri. Evolueaza pe la 1,5-2 m, poate si mai bine , in functie de echipament si mana pescarului.
Filmulete cu actiunea am fost prea puturos sa fac pana acum (nu am facut un mod de viata din a vinde voblere) , iar acum apele sunt cam tulburi pentru filmari. Dar promit ca la prima apa limpede fac filmare.
La 25 lei bucata sunt AICI
La 30 lei bucata sunt AICI
La comanda de peste 4 buc platesc eu transportul prin Posta Romana. Plata in avans in cont.
Prohibitie usoara si ciocane in fire dragi colegi !
Handmade clean si pastrav. Marit surplusurile :)
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori