Gloomis SAR 1084 C GL2 9'

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
el pescadore
junior
junior

Re: Gloomis SAR 1084 C GL2 9'

Mesaj de el pescadore » 28 Mar 2015, 18:05

mihale scrie: Si mai zice ca e si preot :lol:
Poftim? E un sarlatan.....un samsar de scule de pescuit.....i-am mai urmarit din topicuri....... el si mai sunt cativa pe aici!

DANE ia masuri ca se duce pe **** tot forumul......ca s-au inmultit astia ingrijorator.....e un flagel aici!!!! :censored: :lol1:

Popa cica.... :censored:

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 28 Mar 2015, 18:39

el pescadore scrie:
Poftim? E un sarlatan.....un samsar de scule de pescuit.....i-am mai urmarit din topicuri....... el si mai sunt cativa pe aici!

DANE ia masuri ca se duce pe **** tot forumul......ca s-au inmultit astia ingrijorator.....e un flagel aici!!!! :censored: :lol1:

Pescadore pe tine nu te cunosc dar despre Bogdan spinner nu pot vorbi decat de bine. Am facut cateva tranzactii cu baiatul si nu am absolut nimic de reprosat si nu sunt singurul. Baiatul a fost mai mult decat corect si nici nu am vazut nici-odata sa se vorbeasca rau despre el.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 30 Mar 2015, 09:31

el pescadore scrie:

Pune-l la lista neagra si cu asta basta. Oricum, foarte urat procedat in privinta licitatiei :!:
Eu am avut placerea sa-l cunosc si la momentul respectiv chiar mi-a creat o impresie buna. Intamplarea face sa fi interactionat in urma topicului de donatii. Poate ca avea nevoie, poate ca nu. Nu am de unde sa stiu :)
Cert este ca de la adunat tot ce era pe topicul de donatii pana la zeci de topicuri cu "japonisme" e cale lunga. Am vazut si un coment de-al lui la donatii, cum ca toti pescarii din zona lui au multe chestii pe care el le-a donat lor dar nu am vazut un singur post in care sa spuna "donez"...
Bogdane, eu sper totusi ca esti baiat serios si ca impresia pe care ai lasat-o in urma nu este cea adevarata despre tine. :roll:
In rest, scuzele pe care i le datorezi lui el pescadore sunt insuficiente pentru magaria facuta.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

el pescadore
junior
junior

Mesaj de el pescadore » 30 Mar 2015, 15:23

T.Adrian scrie: In rest, scuzele pe care i le datorezi lui el pescadore sunt insuficiente pentru magaria facuta.

Adriane...tipul e un "ciudat".....m-am interesat face parte din nu stiu ce secta....e de prin Ardeal de langa Zalau.......si sincer ma indoiesc ca isi va cere scuze....dar sincer nici nu am nevoie!!!!!! :mrgreen: :lol1:

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 30 Mar 2015, 16:19

el pescadore scrie:
T.Adrian scrie: In rest, scuzele pe care i le datorezi lui el pescadore sunt insuficiente pentru magaria facuta.

Adriane...tipul e un "ciudat".....m-am interesat face parte din nu stiu ce secta....e de prin Ardeal de langa Zalau.......si sincer ma indoiesc ca isi va cere scuze....dar sincer nici nu am nevoie!!!!!! :mrgreen: :lol1:
Dată expediere: Vin Mar 27, 2015 9:12 pm
Expeditor: bogdan_spinner
Destinatar: el pescadore

Salut. Am văzut ca ai licitat pt lanseta gloomis. Tratasem cu un domn ptr ea de ceva vreme dar era nehotărât. Se tot gandea la greutatea lansetei. Eu am fost plecat o perioada si imi era greu sa intru pe răpitori de pe telefon. Tarziu am văzut licitarea dvs.
imi cer iertare pentru situația asta.
sper sa nu va supărați.
In cele din urmă lanseta a ajuns la acest domn.
Sper să putem colabora pe viitor

Mi-am cerut iertare,o mai fac odata!
Interesant cate calomnii se pot aduce.
Is din secta voo doo- sacrific soparle...
Serios acuma nu ma pot abtine la unele debitari
Am tacut nu cu musca pe caciula ci tocmai din respect pe topic,
El pescadore puteai sa vb pe privat neintelegerile sau telefonic,
Ii mai usor cu monolog acuzator si calomnios,
Si eu m-am interesat,am auzit ca sunteti pescar cunoscut respectabil.
Am spus ca am gresit dar deja pagina asta devine topic de arena,calomnii injuraturi, sincer eu nu ma pretez la asa ceva.
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 30 Mar 2015, 18:04

acu daca omu si-a cerut iertare...trebuie iertat. parerea mea.

el pescadore
junior
junior

Mesaj de el pescadore » 30 Mar 2015, 19:09

Gogol scrie:acu daca omu si-a cerut iertare...trebuie iertat. parerea mea.

Gata...il iertam atunci...mai ales ca m-a contactat cineva si s intervenit pt.el......dar pe viitor....mai multa atentie....Bogdan Vo-doo spiner!!!! :mrgreen: :cooler:

Scrie răspuns