Geanta NOUA Flambeau AZ8 Tackle System

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Luca Dehelean
utilizator constant
utilizator constant

Geanta NOUA Flambeau AZ8 Tackle System

Mesaj de Luca Dehelean » 04 Ian 2020, 13:19

Piticii de pe creier mi-au dictat de vreo 3-4 ori sa ma las de pescuit.
Tot piticii mi-au dictat sa ma reapuc asa ca mi-am comandat o geanta Flambeau AZ8 (https://www.totalfishing.ro/geanta-flam ... 87645.html), pret de nou = 370 lei acum o luna si ceva pentru ca am mai avut asa ceva si mi se pare beton!!!
Cum nu am nici bat (acum se fabrica, acusi e gata), m-am uitat la ea cum sta frumos acasa si nu a iesit drept urmare nici macar o data pe undeva, deci e noua dar fara eticheta pe care evident ca nu am pastrat-o.
In continuare, piticii mi-au zis sa o vand si sa imi iau ceva mai mic pentru ca de data asta nu mai vreau sa imi iau cu mine la pescuit 15 kile de echipament din motive de autoturism lipsa. Asa ca ma voi reorienta spre ceva rucsac sau mai vad dar oricum ceva mic si portabil la mersul pe jos prin oras.
Astfel incat o scot la vanzare pe modelul de afacere bulgareasca si o vand cu 300 de lei transport asigurat ca sa fie totul ok.
Cei interesati sunt rugati sa ma sune la 0775238814 pentru ca nu frecventez forumul decat foarte foarte rar. Va multumesc. Poze nu pun ca e noua si mi-e lene dar pentru cei care ma suna sigur ca ma voi urni ca sa fac dovada celor sustinute anterior daca e cazul. Anul Nou Fericit!

Luca Dehelean
utilizator constant
utilizator constant

Re: Geanta NOUA Flambeau AZ8 Tackle System

Mesaj de Luca Dehelean » 04 Ian 2020, 15:54

rezervat 2 ore, poze pe mail pentru cei doritori (nu am whatsapp)

Luca Dehelean
utilizator constant
utilizator constant

Re: Geanta NOUA Flambeau AZ8 Tackle System

Mesaj de Luca Dehelean » 04 Ian 2020, 16:36

s-a vandut, se poate inchide, multumesc

Scrie răspuns