gafa pescuit

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bogdan_spinner
veteran
veteran

gafa pescuit

Mesaj de bogdan_spinner » 30 Ian 2013, 22:21

Fara intentia de a parea cerseala si cu evitarea comentariilor si judecatilor, caut spre cumparare sau schimb cu naluci de pescuit
GAFA. Pescuiesc la peste mare de pe maluri inalte si minciogul nu e in nici un caz o solutie.
De aici caut o gafa noua sau mai veche, din fabrica sau confectionare propie, la intelegere cu propietarul doritor sa o ofere.

cu multumiri de rigoare.

Fir intins!!!
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

Nemernic
veteran
veteran

Re: gafa pescuit

Mesaj de Nemernic » 30 Ian 2013, 22:26

gasesti la totalfishing sau xxx.ro gafa telescopica
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Ian 2013, 22:49

Daca ai putin talent la chestii tehnice nu e complicat sa-ti faci tu singur o gafa exact pe dimensiunea de care ai nevoie.
Manerul il poti face din mai multe materiale la alegerea si preferinta ta. Il poti aranja si dintr-o lanseta mai tzapana telescopica (o ruseasca veche pe care o gasesti intr-un targ de week-end cu 25-30 lei) la care ii scoti primele doua trei tronsoane de varf prea flexibile si ii opresti cele doua sau trei tronsoane de la cotor mai tazapene. Va fi si comoda la transport fiind telescopica, va avea si gripul aderent foarte util cand o manuiesti. Ii atasezi cu atentie si pricepere un carlig metalic ascutit la capat si aia e. Te muncesti putin dar iese ceva trainic si bun si nu te costa mare lucru si in plus o faci la marimea potrivita nevoilor tale. Nu-ti ia mai mult de o ora doua de mesterit. Spor la bricolat !

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 31 Ian 2013, 08:38

Vegas_75 scrie:Daca ai putin talent la chestii tehnice nu e complicat sa-ti faci tu singur o gafa exact pe dimensiunea de care ai nevoie.
Manerul il poti face din mai multe materiale la alegerea si preferinta ta. Il poti aranja si dintr-o lanseta mai tzapana telescopica (o ruseasca veche pe care o gasesti intr-un targ de week-end cu 25-30 lei) la care ii scoti primele doua trei tronsoane de varf prea flexibile si ii opresti cele doua sau trei tronsoane de la cotor mai tazapene. Va fi si comoda la transport fiind telescopica, va avea si gripul aderent foarte util cand o manuiesti. Ii atasezi cu atentie si pricepere un carlig metalic ascutit la capat si aia e. Te muncesti putin dar iese ceva trainic si bun si nu te costa mare lucru si in plus o faci la marimea potrivita nevoilor tale. Nu-ti ia mai mult de o ora doua de mesterit. Spor la bricolat !
da,ai perfecta dreptate.
eu asa am facut si ma descurc de minune cu ea.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

badea lucian
senior
senior

Mesaj de badea lucian » 31 Ian 2013, 09:20

mariush scrie:
Vegas_75 scrie:Daca ai putin talent la chestii tehnice nu e complicat sa-ti faci tu singur o gafa exact pe dimensiunea de care ai nevoie.
da,ai perfecta dreptate.
eu asa am facut si ma descurc de minune cu ea.
Nu mai chinuiti D-lor pestii... :cry:
:idea: http://www.totalfishing.ro/xxx-priest- ... 14913.html :wink:
Fir intins!

Imagine

elineamtu
veteran
veteran

Mesaj de elineamtu » 31 Ian 2013, 22:01

:idea:
Poti sa folosesti un bat de schi. Se gasesc la mana a doua de diverse lungimi, la preturi rezonabile. Le atasezi un carmac (carlig mare pentru sturion), prin matisaj, sudura, etc. Iti garantez ca iese lucru bun! Nici nu se compara cu ce gasesti in comert! Folosesc la Dunare cand nu pot folosi lip-grip-ul.

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 31 Ian 2013, 22:06

scula pe care am facut-o eu intra pe la branhii si iese prin gura.nu raneste deloc pestele.poate fi eliberat imediat.
te scuteste doar de o aplecare si prinderea cu mana de dupa "ceafa".
eu o folosesc in loc de mincioc.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Feb 2013, 08:45

mariush scrie:scula pe care am facut-o eu intra pe la branhii si iese prin gura.nu raneste deloc pestele.
Marius, pai aia e zona cea mai sensibila a pestelui...e indicat nici sa nu atingi branhiile ;)

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 01 Feb 2013, 11:03

se poate sa ai dreptate,dar eu nu am observat sa sangereze niciodata.introduc prin v-ul acela dintre branhii.
eu cred ca agrafele de pastrare a pestilor fac mult mai mare rau.acolo precis sunt afectate branhiile in momentul in care se zbate pestele.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Feb 2013, 14:00

@mariush

Agrafele de pastrare nu se introduc prin branhii si nu afecteaza cu nimic pestele,poate ceva deranj si un piercing in buza de jos.

Scrie răspuns