Nu expediez cu plata integrala ramburs. Vara trecuta am facut o expeditie si omul nu s-a dus timp de 2 saptamani sa-si ia obiectul. Valoarea era de 300 lei si eu am pierdut 50 lei valoarea expeditiei dus - intors. De atunci nu mai trimit nimic in tara fara a se plati valoarea transportului dus - intors in avans.
Se poate plati inaintea expeditiei valoare tur - retur si apoi ramburs diferenta + taxele de ramburs. Exemplu: Valoarea produsului 100 lei, valoarea expeditiei 25 lei => mi se va plati in avans suna de 50 lei si apoi restul de 50 lei + comisionul curierului pentru cei 50 lei ramburs.
Daca acel cumparator este o persoana cunoscuta aici pe forum ca fiind un om serios, pot face expeditia pe banii mei si dupa primirea produsului imi vireaza banii in cont in termen de 1 saptamana. De asemenea daca cumparatorul este serios lansetele se pot vinde si in 2 rate lunare egale (pentru asta imi rezerv dreptul de a solicita referinte pe forum, daca este cazul).
Rezervarea unui produs se face platind in avans (pentru rezervare pe 1 saptamana) suma de 5% din valoarea totala, bani ce vor fi scazuti la cumpararea efectiva. In situatia razgandirii, cei 5% devin ciubucul meu

Nu expediez aceste lansete prin Posta Romana decat in situatii extreme (curierul nu are acoperire la domiciliul clientului), numai cu plata integrala in avans si pe riscul clientului (coletul oricum va fi asigurat).