Vand G.Loomis Hot Shot 1023 HS , GL 2 , 8'.6" , 2 piese , 1/2 - 5 oz. , 12-25 lb. , actiune Extra Fast , putere Mag-Heavy ,
inele Fuji Concept Alconite , mandrina graphite,foregrip si rear grip pluta , custom made by Laurentiu Andronic , nou,
nefolosit , pretz 1250 lei,usor negociabil.
G.Loomis custom
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
bogdan_spinner
- veteran

Re: G.Loomis custom
superb bat, il am si eu dar nu il vand, chiar daca ramane de colectie....si e facut ca si al tau, fratia lansetelor, am auzit ca au fost facute patru de andronic pe blankul asta, deja 2 din ele sau vandut aici, al treilea il am eu, oare unde o fi al patrulea:)
pesti stati ascunsi, cu un asemenea bat nu scapati:)) daca doar frenezia momentului te face sa il dai, poate trece si iti ramane tot tie, blankurile alea nu se mai fac, daca e cel cu insertiile inelate de ramforsaj pe baza tronsonului 2 pentru un plus de putere si rezistenta....oricum:
spor la vanzare,
pesti stati ascunsi, cu un asemenea bat nu scapati:)) daca doar frenezia momentului te face sa il dai, poate trece si iti ramane tot tie, blankurile alea nu se mai fac, daca e cel cu insertiile inelate de ramforsaj pe baza tronsonului 2 pentru un plus de putere si rezistenta....oricum:
spor la vanzare,
Be yourself, is more then enough!
Da,sunt sigur ca ai dreptate si daca nu-l vand nu am nici cea mai mica parere de rau. Singurul motiv pentru care m-am gandit sa-l pun in vanzare este ca nu l-am folosit deloc,pe de o parte deoarece il consider de colectzie si am evitat sa-l folosesc,pe de alta parte deoarece am multe lansete de spinning ( peste 30 mai mult de jumatate nefolosite ) si nu as reushi sa le folosesc pe toate nici daca mi-as propune.
Ma bucur ca exista cineva care stie ce inseamna aceasta serie de lansete si sunt convins ca va ramane in colectzia mea.
Ma bucur ca exista cineva care stie ce inseamna aceasta serie de lansete si sunt convins ca va ramane in colectzia mea.
pai daca esti convins ca va ramane-n colectia ta de il mai scoti la vanzare?
sa vezi cum merge piata sau daca poti obtine suma dorita?
in fine....spor
sa vezi cum merge piata sau daca poti obtine suma dorita?
in fine....spor
Prima nu exclude secunda si veceversa !
Multumesc de vizita !
Multumesc de vizita !