Frantuzoaice... batrane

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Frantuzoaice... batrane

Mesaj de rookie4ever » 26 Mai 2010, 06:57

Salutare!
M-am apucat sa bibilesc si sa mesteresc prin "cutia" de vechituri si am descoperit ca ma pot despartii de cateva "bunicutze" fiind un pic mai multe decat tineam eu minte. Sunt versiuni mai "noi" ale primului model scos de Carpano & Pons, inainte sa se cheme firma MITCHELL. Prin versiuni mai "noi" a se intelege inainte de 1960.
Toate sunt in stare perfecta de functionare(cu toate piesele originale) si se preteaza aplicatiilor usoare. Cateva sunt in stare(adica bine pastrate :) ) sa va motiveze sa incepeti sau sa completati o colectie.
Detalii si preturi pentru cei interesati le voi oferi pe privat. Daca sunteti cuminti poate ma rup si de una doua "bunicutze" pentru aplicatii mai grele :twisted:
Numai bine!

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 26 Mai 2010, 14:46

ma intereseaza. da-mi si mie , te rog, detalii

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 29 Mai 2010, 15:39

preturi ceva ca si eu sunt interesat vreau sa fac o surpriza unui mare caracter vine ziua lui si cred ca sa-r bucura mai mult decat daca as veni cu ceva nou la el
dar nici 4-5 mil sa nu ceri ca nu dau

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 31 Mai 2010, 09:03

Salutare!
nightfishing01 scrie:preturi ceva ca si eu sunt interesat vreau sa fac o surpriza unui mare caracter vine ziua lui si cred ca sa-r bucura mai mult decat daca as veni cu ceva nou la el
dar nici 4-5 mil sa nu ceri ca nu dau
Am sa te rog sa imi zici daca respectivul e in stare sa pescuiasca cu mulinete de epoca sau daca colectioneaza? Daca pescuieste, ce fel de pescuit face ca poate dau ceva si mai robust, pt aplicatii medium heavy... Despre pret... detalii mai multe pot da pe privat.

Nu am ales un titlu prea inspirat asa ca mai dau cateva detalii:
Mulinete Mitchell din subfamilia "304": 304, 305, 304S , din pacate nu am de dat 314, dar pt un banut in plus (pretul pieselor) pot upgrada un "cross-wind" la "planamatic", aviz match-uitorilor :D . O bucata de mulineta este 96% metal (110% dupa descrierile mulinetlor moderne :evil: ) si are aproximativ 230 de grame. Pot baga pt colectionari si una de dinaininte de a se chema firma Mitchell...
Din clasele mai mari si, eventual mai moderne, tot Mitchell... ma mai gandesc
Numai bine!

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 03 Iun 2010, 12:35

Salutare!
Bag de seama ca nu tenteaza pe nimeni o mulineta dintre cele mai vandute din lume... Cea mai vanduta a fost Mitchell 300, dar nici 304 nu este departe de ea.
Va mai dau cateva detalii... in ritmul asta nu mai raman cu nimic de spus pe MP...
Au absolut toate piesele sunt originale iar mulinetele functioneaza perfect. Vopseaua este cea care "tradeaza" cateva iesiri la pescuit. Sunt, ca si alte mulinete de epoca, fara moarte. Le-am desfacut si arata aproape ca nou mecanismul. Pozele la cerere.
Numai bine!

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 09 Iun 2010, 06:48

Salutare!
Au mai ramas doua si, culmea, nu am dat nici una cadou :D. Am facut un pic de reducere :twisted: si daca mai vrea cineva... mai am si de unde da si de unde scade.
Numai bine!

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 09 Iun 2010, 07:40

am un mitchell garcia 204. ai cumva un tambur in plus care sa mearga? sai idee pe unde pot gasi? sau daca ai o mulineta mai mare cu tambur care sa mearga la asta si sa fie la "super pret''? intradevar pt cine le cumpara, mulinetele merita din plin pescuite, pt asta au fost facute, si dupa atatia ani, inca mai duc multe partide, si eu am desfacut-o pe asta mica si practic nu are ce sa cedeze in interior, dar caut un tambur....

uite si un site cu jucariile, poate ajuta viitorii cumparatori http://www.networkdimension.com/garciamitchell.html
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 09 Iun 2010, 07:48

Salutare!
Am sa ma interesez, dar din ce tin eu minte nu s-au produs atat de multe. Parca am vazut la cineva anul trecut. Daca era vorba de un tambur de 304...
Daca gasesc te anunt pe privat.
Numai bine!

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 09 Iun 2010, 20:58

rookie4ever scrie:Salutare!
Au mai ramas doua si, culmea, nu am dat nici una cadou :D. Am facut un pic de reducere :twisted: si daca mai vrea cineva... mai am si de unde da si de unde scade.
Numai bine!
cui ia-i facut reducere ca mie :evil: :evil:
stiai cui o dau dar tot ma-i jupuit :roll: :D

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 10 Iun 2010, 07:56

Salutare!
@nightfishing01
:D in cel mai sinistru sceariu, s-ar putea spune ca ne-am jupuit reciproc :lol:
Sau macar fi un pic mai explicit la care dintre ele ti s-a parut jupuire :?:
Apropos, pe aia luata pt tine ai apucat s-o pescuiesti?
Numai bine!

Închis