Sa o purtati sanatos si ... sa ne auzim cu bine. Multumesc ptr. confirmare.elineamtu scrie:A ajuns vesta. Se potriveste si marimea si e si faina. Chiar e utila. Merci!
Fire PE si veste pescuit
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Fire PE si veste pescuit
a ajuns si la mine vesta si sint multumit si sigur ca am facut o investitie buna.numai bine.
Multumesc VALI si sa o porti cu placere - valabila doar o buc. marimea M - nu stiu daca mai primesc de la cel ce le-a adus ( asta sa raspund celor care m-au intrebat ).vali73 scrie:a ajuns si la mine vesta si sint multumit si sigur ca am facut o investitie buna.numai bine.
Am primit si eu vesta. Este de calitate, cu un design placut si multe buzunare. Raport pret-calitate bun.
-
alex_marean
- junior

Am primit vesta.sunt foarte multumit.foarte serios vanzatorul!
Multumesc tuturor celor care au trimis mesaj de confirmare pentru primirea vestei . Sa le purtati sanatosi :
Au mai ramas :
Vand cate 1 buc. din urmatoarele fire PE japoneze :

free uploader
- fir textil Toray 8braid - Sea Bass Pe Power Game - lungime 150m si 15lb, 7.1kg - pret 200ron/buc.

upload image online
- fir textil Toray 8braid - Sea Bass Pe - lungime 100m si 22lb, 11.4kg - pret 160ron

image hosting 5mb
Veste pescuit Mountain Survival noi - buzunare multiple ( 8 pe fata + 1 mare pe spate ) marimi M, L, XL - pret 100ron/buc.
( cate 1 buc. din fiecare marime - astept pareri de la cei care au intrat in posesia lor )

post a picture

screenshot software
Voi trimite doar cu plata in cont + transport prin posta romana datorita celor 8-10 zile pe care le face acum un ramburs. Multumesc de intelegere - voi respecta ordinea mp-urilor.[/quote][/quote]
Au mai ramas :
Vand cate 1 buc. din urmatoarele fire PE japoneze :

free uploader
- fir textil Toray 8braid - Sea Bass Pe Power Game - lungime 150m si 15lb, 7.1kg - pret 200ron/buc.

upload image online
- fir textil Toray 8braid - Sea Bass Pe - lungime 100m si 22lb, 11.4kg - pret 160ron

image hosting 5mb
Veste pescuit Mountain Survival noi - buzunare multiple ( 8 pe fata + 1 mare pe spate ) marimi M, L, XL - pret 100ron/buc.
( cate 1 buc. din fiecare marime - astept pareri de la cei care au intrat in posesia lor )

post a picture

screenshot software
Voi trimite doar cu plata in cont + transport prin posta romana datorita celor 8-10 zile pe care le face acum un ramburs. Multumesc de intelegere - voi respecta ordinea mp-urilor.[/quote][/quote]