Fenwick HMG GS 70M-2 Spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Fenwick HMG GS 70M-2 Spinning
Se vinde un Fenwick HMG GS 70M-2 Spinning:
7', 2 pcs, lure: 1/4-3/4, line: 6-15 lb
http://www.fenwickfishing.com/prod.php? ... 1178985%29
A mea este modelul anterior, manerul arata altfel.
Putin pescuita, fara semne de uzura.
E data de producator ca moderate fast , usoara si echilibrata, buna ptr. stiuca cu naluci in limita data de producator. Are rezerva considerabila de putere pe talon. As putea-o asemana ca putere cu Dam Nanoflex 15-30 gr.
220 Lei plus transport.
0730 8888 17 sau astept MP-uri aici.
http://www.fenwickfishing.com/prod.php? ... 1178985%29
A mea este modelul anterior, manerul arata altfel.
Putin pescuita, fara semne de uzura.
E data de producator ca moderate fast , usoara si echilibrata, buna ptr. stiuca cu naluci in limita data de producator. Are rezerva considerabila de putere pe talon. As putea-o asemana ca putere cu Dam Nanoflex 15-30 gr.
220 Lei plus transport.
0730 8888 17 sau astept MP-uri aici.
-
- veteran
Fenwick
Revine la vanzare Fenwick HMG GS 70M-2
Este o lanseta ideala de stiuca, putin moale pe varf pentru ca jocul oscilantelor sa fie cat mai placut dintoaselor dar cu mare rezerva pe talon , in nici un caz nu este balanganitoare.
Am folosit-o atat la oscilante de la 10 la 18 gr (ca mai grele n-am avut) cat si la jiguri de 5-11 gr (nu aveam unde sa dau cu jiguri mai grele). In drill se comporta firesc ptr o lanseta de stiuca puternica, strunesti pestele bine si ai control pe el. Cea mai mare captura prinsa cu joarda asta a fost o stiuca de 3.5 kg si nu pot spune ca am avut ce sa-i reprosez lansetei in drill.
Lanseta se prezinta intr-o stare impecabila, fara nici o urma de uzura la inele sau mandrina si nu are zgarieturi. Desi am folosit-o am pastrat-o foarte bine.
Pret 220 Lei
Se poate vedea in Bucuresti (de preferat), dar se poate trimite si in tara.
0730 8888 17
Este o lanseta ideala de stiuca, putin moale pe varf pentru ca jocul oscilantelor sa fie cat mai placut dintoaselor dar cu mare rezerva pe talon , in nici un caz nu este balanganitoare.
Am folosit-o atat la oscilante de la 10 la 18 gr (ca mai grele n-am avut) cat si la jiguri de 5-11 gr (nu aveam unde sa dau cu jiguri mai grele). In drill se comporta firesc ptr o lanseta de stiuca puternica, strunesti pestele bine si ai control pe el. Cea mai mare captura prinsa cu joarda asta a fost o stiuca de 3.5 kg si nu pot spune ca am avut ce sa-i reprosez lansetei in drill.
Lanseta se prezinta intr-o stare impecabila, fara nici o urma de uzura la inele sau mandrina si nu are zgarieturi. Desi am folosit-o am pastrat-o foarte bine.
Pret 220 Lei
Se poate vedea in Bucuresti (de preferat), dar se poate trimite si in tara.
0730 8888 17
Re: Fenwick HMG GS 70M-2 Spinning
Fenwick-ul revine la vanzare ! Pret fix 220 Lei !