Nu am multumit nici de bine nici de rau ,desi am cumparat de multe ori ,in cea mai mare parte de la oameni de mare caracter, dar intamplarea a facut sa dau peste un individ care sper sa nu mai pacaleasca si pe altii! Pe scurt: am vazut o lanseta ,am sunat ,am discutat, am primit asigurari ca e ok, trimis banii in avans pe card si primit o lanseta fara husa, cu eva murdara si uzata, inelele pline de mizeria de la firul textil. Sunat proprietarul ,2 zile telefonul inchis, raspunde intr-un tarziu si imi da asigurari ca se rezolva. Trec 3 sau 4zile, nu da nici un semn. Sper sa foloseasca banii in scopuri"curative"!
Nu as fi postat acest topic, doar ca vreau sa nu mai pacaleasca si pe altii. Vinde scule pretentioase, steez exist, metanium mg si ar fi pacat sa dati banii si sa primiti "rahat". Mi-as fi dorit sa fie un scenariu de film prost dar din pacate e o realitate dureroasa.
Individul se numeste andrei oprea, user name andrei op, din craiova, intamplator sau nu pe adresa de corespondenta am vazut ca scrie..str. porcului! o fi o simpla coincidenta, trageti dvs. concluziile!
Revin cu poze. Numa-bine!