FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Bila alba ptr.Cocea Daniel. 

ranga scrie:Nu stiu unde-i gasesti...dar in ultima perioada cam ai de furca vad.IlieNeamt scrie:O mare BILA NEAGRA pentru userul mofo : http://www.rapitori.ro/forum/member14904.html
Pop Razvan
Aleea Cetatea Veche, Nr.2A,
Bl.2Bis, Sc.1, Et.1, Ap.5
Sector 4 – Bucuresti
Telefon : 0761149286
M-a rugat sa trimit prin curierat dar nu a raspuns la telefon cand a fost sunat de firma de curierat. Am reusit sa iau legatura cu el, mi-a confirmat ca va ridica coletul dar nimic. Am incercat sa-l contactez din nou dar nu-mi mai raspundea nici mie la telefon.
mircioneolt scrie:poate nu s-a dezapezit manurat
Omu e nesimtit pe fata : atat timp cat dadea ocupa intr-una la firma de curierat. A primit si mesaj ca are colet / AWB-ul si tot ce trebuie. Am si vorbit cu el si a confirmat ca va merge sa ridice coletul
Uite asa m-au costat vreo 40 ron taxele de expeditie
www.pentrupescuit.ro
Ia-ti si tu masuri de protectie. Daca nu stii nimic despre persoana respectiva, cere banii inainte in cont. Chiar daca pari nesimtit, e vorba de banii tai pana la urma. Cine doreste cu adevarat un produs, trimite banii fara problema.
In privinta ta, nu cred ca este vreunul circumspect, asa ca...
In privinta ta, nu cred ca este vreunul circumspect, asa ca...
Bila alba @Radu_T
Mi-a trimis produsul prin curier inainte ca eu sa-i virez banii in cont
Recomand!!
Mi-a trimis produsul prin curier inainte ca eu sa-i virez banii in cont
Recomand!!
- haprian ionel
- veteran
Si din partea mea o bila alba pentru Radu_T. Om de incredere, cumparati fara frica.
Multumesc de laude....Am si eu de dat o Mareee bila alba ...daca mai era cazul ...pentru Toby....mulineta e la mine si inca nu am stabilit modalitatea de plata
) .... Sa traiesti nea`Toby.

- edi_curiosul
- veteran
eu propun sa facem un topic lista neagra ca se pierd astia in atatea albe si e pacat, eu am doiIlieNeamt scrie:ranga scrie:Nu stiu unde-i gasesti...dar in ultima perioada cam ai de furca vad.IlieNeamt scrie:O mare BILA NEAGRA pentru userul mofo : http://www.rapitori.ro/forum/member14904.html
Pop Razvan
Aleea Cetatea Veche, Nr.2A,
Bl.2Bis, Sc.1, Et.1, Ap.5
Sector 4 – Bucuresti
Telefon : 0761149286
M-a rugat sa trimit prin curierat dar nu a raspuns la telefon cand a fost sunat de firma de curierat. Am reusit sa iau legatura cu el, mi-a confirmat ca va ridica coletul dar nimic. Am incercat sa-l contactez din nou dar nu-mi mai raspundea nici mie la telefon.mircioneolt scrie:poate nu s-a dezapezit manurat
Omu e nesimtit pe fata : atat timp cat dadea ocupa intr-una la firma de curierat. A primit si mesaj ca are colet / AWB-ul si tot ce trebuie. Am si vorbit cu el si a confirmat ca va merge sa ridice coletul
Uite asa m-au costat vreo 40 ron taxele de expeditie

sustin ideea.
ar fi mai simplu!

ar fi mai simplu!
mult mai simplu ar fi asa . sau ceva de genu e-bay in dreptu membrilor sa apara un ratting neg sau pozitiv asa degeaba rasfoim n pagini sa gasim ceva
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Si cine sa dea rattingul ala ? Daca da lumea voteaza aiurea cum se obisnuieste la albumul foto ? 

www.pentrupescuit.ro