FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Dec 2011, 19:58

:D ....sa fie cu rahat pe ele domne...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 19 Dec 2011, 00:32

Bila alba din nou pentru Salaul
Comanda onorata la timp!
spinning-addicted!

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 19 Dec 2011, 09:48

Bila alba pentru Dudusca.

spilcea victor
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de spilcea victor » 19 Dec 2011, 16:56

Bila ALBA pentru RADU, 0722519440. Recomand :D . am o propunere: feedback-ul sa apara la profilul celui in cauza. ar fii mult mai facil, atunci cand vrei sa verifici pe cineva :oops:

RYOBI
veteran
veteran

Re: BILE ALBE

Mesaj de RYOBI » 19 Dec 2011, 18:58

vcalin scrie:SI DIN PARTEA MEA TOT O BILA ALBA....AZI AM VB CU EL DE UN BAT,MAINE IL TRIMITE ...SI UN MIC BONUS CARE PT MINE ESTE F MARE. MULTUMESC ANTICIPAT! MARE OM MARE CARACTER,SA SE NASCA TOT MAI MULTI ASEMENI LUI..
BRAVO DOMNULE RYOBI.. :respekt: :bere:
Am trimis coletul pe Fan Curier exact cum ne-am inteles la telefon si omul l-a refuzat,nu a mai raspuns la telefon ba mai mult a pus-o pe nevasta-sa sa ma sune sa-mi zica ca nu-s ce inmormantare are..... bunica-su niste minciuni penibile si el a stat tot timpul pe PC azi.
In fine BILA NEGRA de la mine,daca mai cumpara ceva de pe forum sa-i cereti banii in avans sa nu mai aiba iara inmormantare cand sa ridice coletul.
OM DE NIMIC FARA CUVANT se mai ascunde si dupa fusta nevesti.

VALADU CLAUDIU ALIN
Str Cornisei,Nr 10,Bl FA3,ap 11
slatina jud OLT
tel 0768533292

Adresa lui.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 19 Dec 2011, 19:31

:cooler:

vcalin
senior
senior

bile albe

Mesaj de vcalin » 19 Dec 2011, 19:39

esti rau....
trebuie sa intelegi anumite chestii....sa nu te bvucuri...de raul altuia ca poate ai sa ai si tu parte de el...doamne fereste! chiar imi doream acel bat...si chiar vroiam sal iau,dar pt ca ai fost....asa cum ai crezut tu de cuvinta...iti spun de pe acum ca nu til mai iau...si am sa iau alt bat...pt oamnenii de inredere!
te-a sunat nevasta mea sa-ti explice ce siu cum...dar se pare ca nu ai inteles..PAKAT...NU SUNT UN ASTFEL DE AM PRECUM M-AI DESCRIS...SI SUNT SIGUR CA ALTI OAMNENI.. IMI VOR DA MIE BILE ALBE! TE ASIGUR DE ACEST LUCRU..ORICUM EU ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE SI INCA CEVA DA-MI DACA ESTI DRAGUT NR.DE CONT SA-TI PLATESC TRANSPORTUL DUS INTORS SI SA-MI ACORZI SI TU O BILA MARO DACA ALBA NU VCREI MULTUMESC

vcalin
senior
senior

bile albe

Mesaj de vcalin » 19 Dec 2011, 19:46

crezi ca daca mi-ai dat adresa nu mai sunt oameni de incredere?...te inseli ....AMARNIC! nu este sfrumos sa categorisesti un om doar printr-o singura greseala...si te rog sa ma ierti pt inconvenient! eu it doresc numai bine si sa sti ca sunt crestin! suntem in prag de sarbatori.... hai sa iertam si sa fim iertati...daca nu noi intre noi macar dumnezeu pe amindoi pttopic doar pt doi oamnen ca am zis vb grele la ananghie! multumesc d-nuli moderator si sper sa nu inchida cest topic. daca vrei sa-.ti recuperezi banii de transport timite-mI UN PACHET GOL SI EU TI-L PLATESC...JUR!

vcalin
senior
senior

bile albe

Mesaj de vcalin » 19 Dec 2011, 20:06

cum pot sa ma revansez fata de tine? spune-mi te rog si am so fac
iti repet sunt crestin....si ci frica de dumnezeu...daca tu crezi ca eu te-am tras pe sfoara sau te-am pacalit ...pacaleste-ma si tu pe mine...ti-am zis trimite-mi un pachet gol---zi-mi ca nu stiu ce este in el si eu am sa-ti platesc...JUR...CA SA VEZI CA NU SUNT ASA CUM AI CREZUT TU!

vcalin
senior
senior

BILE ALBE

Mesaj de vcalin » 19 Dec 2011, 20:10

EU ies acum..si nu am stat toata ziua pe net...asa cum ai zis tu....dumnezeu sa ne ajute pe toti! daca nu sunteti lamuriti...intradevar asta este nr meu de tel...0768533292...multumesc tuturor pt intelegere....si in viata ta sa nu mai zici cuvinte aiurea de nevasta nimanui...potizice de ei dar nu de copii si de neveste!apropo nu ma ascund dupa nimic..intelegi?
spoar la vinzare!

Scrie răspuns