FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 09 Sep 2010, 20:08

cred ca o stiu si eu!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Sep 2010, 20:22

e membra pe acest forum sau voi aveti "bucurii" la ea?? :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Sep 2010, 19:30

tot respectul pentru soriniusc, om de calitate!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 13 Sep 2010, 19:34

Multumesc Michael, fir intins si numa' bine la toata lumea :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 13 Sep 2010, 19:47

Respect pt. fflorin...m-a asteptat 2 saptamani pana m-am intors din vacanta sa iau niste voblere de la el. Marfa noua, pret ok :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 14 Sep 2010, 22:20

bila alba pentru CRYSST . trebuia data mai demult . marfa de calitate , om de cuvint.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 14 Sep 2010, 22:36

grey-wolf scrie:bila alba pentru CRYSST . trebuia data mai demult . marfa de calitate , om de cuvint.
multumesc!, sincer nu cred ca am facut nimic deosebit ca sa merit bile albe.
Noi romanii avem o mare problema....ridicam la rang de mare cinste normalitatea, asta probabil din cauza ca suntem obisnuiti sa mintim/sa fim mintiti, sa furam/sa fim furati.
X, Y, Z au bile albe, super oameni, super cinstiti......da ce au/am facut? pur si simplu nimic, ne-am respectat cuvantul dat...mai exact am facut ce am zis, daca eu i-am zis lui grey-wolf ca ii dau 2 baterii noi/bune la pretul de xxx lei, asta am facut.....e ceva normal....nu am facut nimic in plus...nu i-am dat 3 la pret de 1....i-am dat 2 baterii asa cum ne intelesesem. Este ceva normal ca, vanzatorul sa trimita marfa asa cum a stabilit cu cumparatorul iar cumparatorul sa se duca sa ridice marfa asa cum a stabilit cu vanzatorul si nu sa uite sa ridice coletul.
Topicul asta nu ar trebui sa fie despre bile albe.....ci despre bile negre....si ar trebui normal sa nu prea aibe postari prin el.....mai niciuna.
Personal, am cumparat multe in ultimele luni de la membrii ai forumului, cele mai multe din produse le-am cumparat sub impuls de moment (am cumparat vre-o 9 lansete de spin in ultimele 4 luni....vre-o 3 sunt pe drum spre mine in momentul asta) aproape de fiecare data regretam ca le-am luat (ce draq o sa fac cu atatea nici eu nu stiu) dar niciodata nu m-am gandit sa nu ridic coletul....daca as face asta vreodata nu cred ca as mai avea tupeu sa postez un cuvant pe forumul asta. De aceea imi este extrem de greu sa ii inteleg pe aia care comanda ceva....pun vanzatorul pe drumuri dupa care se dau la fund si lasa omu sa plateasca de 2 ori transportul plus sa piarda cateva zile (la curier rapid) sau cateva saptamani (in cazul posta romana)pana ii vine produsul inapoi sa il poata vinde altcuiva

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Sep 2010, 18:40

o opinie foarte onesta si corecta

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Sep 2010, 19:21

asa este, ne minunam si laudam faptul ca un om e corect si se tine de cuvant...ceea ce in "tarile cu apa calda" este de neconceput sa fie altfel.
si mai placut este sa fii surprins de o mica atentie/surpriza la deschiderea pachetului, gasind ceva lucrusoare utile pe langa cele comandate, fara ca ele sa fi fost prevazute in "contract".
ce parere aveti de asta? acel om merita cu adevarat o bila alba!
chestii de genul asta ma fac sa mai comand pe viitor de la acel om si chiar sa-l recomand altora.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 15 Sep 2010, 19:33

eu inca mai astept acele 'lucrusoare' in plus... :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns