FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 12 Oct 2011, 13:26

Bila neagra pentru userul RapalaMan : am trimis coletul pe 6 Septembrie si banii trebuia sa-i puna in cont.
Am trimis mesaj pe forum / am trimis mesaj pe telefon / am sunat si nici un semn.
Am asteptat ca poate avea probleme dar nimic.
www.pentrupescuit.ro

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 12 Oct 2011, 19:19

bila alba pentru atillaf. marfa foarte buna, atent ambalata, om de caracter.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Sert Kenza 2.40

Mesaj de Puiu.BZ » 13 Oct 2011, 11:18

Cea mai bila alba si mare pentru adrian99, de la care am cumparat lanseta Sert Kenza 2.40. E genul ideal de om cu care vrei sa faci un business corect.

cristobal
senior
senior

Mesaj de cristobal » 13 Oct 2011, 11:57

bila alba pt mongolu...super!!!
produs, ambalare, promptitudine...totul!

Vegas_75
veteran
veteran

Ciprian75

Mesaj de Vegas_75 » 13 Oct 2011, 16:13

O bila mare alba pentru ciprian75 din Arad. Serios , prompt si cu marfa de calitate, recomand cu placere.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Oct 2011, 21:43

Inca o bila mare si ALBA pentru SorinB!
Ca de fiecare data...mare domn!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 15 Oct 2011, 21:45

@cristobal
bila alba pt mongolu...super!!!
produs, ambalare, promptitudine...totul!

Sustin afirmatia de mai sus!
Bila alba si pentru: Radu_ :respekt:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 15:37

De la userul Shimano am cumparat o mulineta si am constatat ca e o cazatura. In primul rand are joc mare in axul central si in al doilea rand picup-ul e defect, nu prea revine inapoi.
Cand l-am sunat pe profesorul Prof. Robert Demeter, cum s-a recomandat, si i-am spus de probleme, mi-a zis ca el nu primeste mulineta inapoi ca afacerea s-a incheiat. Practic a recunoscut tacit ca am dreptate.
In concluzie un MARE TEPAR.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Oct 2011, 19:30

Dac-as fi fost tzepar, asa cum spui, ti-as fi trimis o bucata de lemn intr-o cutie de Zauber, si ti-as fi desenat un smiley pe lemn, asa, din respect (sau un deget). As fi putut s-o fac foarte simplu, dar n-am facut-o, tocmai pentru ca NU sunt un tepar (nu esti primul user cu care fac afaceri pe forum, dar esti primul care se plange).
Iar legat de capitolul "mi-a zis ca el nu primeste mulineta inapoi ca afacerea s-a incheiat"...stai sa ne gandim un pic cum a fost....aaaa...mi-am amintit! Asta ti-am zis-o DUPA ce m-ai facut (nu stiu de ce, fiindca eu nu te-am injurat niciodata) "profesorul p.i.z.d.e.i", apoi m-ai bagat prin toate orificiile mai mult sau mai putin de natura sexuala, si ai culminat cu "f*.... mortii ma-tii...etc". Iti garantez eu ca daca vorbeai cel putin normal cu mine, asa cum ti-am raspuns si eu, ti-as fi trimis banii inapoi, daca chiar esti nemultumit de mulineta (care, zic eu, e intr-o stare chiar foarte buna), dar asa, cand incepi cu injuraturi si amenintari, nu te supara...eu nu pun botul si nu incep sa tremur de frica. Numai de ciuda nu refac afacerea, pentru comportamentul tau de gunoi, bucurestean fitzos ce esti. Si inca tu ai tupeul sa-mi spui ca nu stiu sa vorbesc? Dar 87% din cuvintele tale de cetatean model ce esti au fost injuraturi, nimic altceva...in concluzie NU-mi doresc sa stiu sa vorbesc ca tine...prefer sa fiu un "incult". Ar mai fi multe de spus, dar nu meriti. M-ai convins ce fel de om esti, degeaba areti cu degetul si faci tamtam pe forum impotriva mea. N-ai decat.
Repet: daca erai om, refaceam afacerea, pentru ca niciodata n-am fraierit pe cineva intentionat. Daca tu te-ai simtit, si erai nemultumit de Zauber, puteai sa-mi spui si frumos, si rezolvam problema, dar gestul tau (nu stiu exact unde sa-l cataloghez) si cuvintele tale marete au facut sa-mi impietresc inima si sa-ti platesc cu aceeasi moneda. De ce? Raspund cu motto-ul L'Oreal, "pentru ca meriti!".
PS:
La ora actuala, singurul meu regret este ca nu ti-am trimis acea bucata de lemn, pentru ca sa ai motive reale sa ma injuri.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 18 Oct 2011, 20:26

Sunt de acord sa supun mulineta unor teste unui user care se pricepe la mulinete ca sa dovedesc minciuna si hotia ta! Costurile vor fi suportate de mine.

Scrie răspuns