FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bila neagra pentru Dl Mihaila Alexandru cu urmatoarea adresa: Bulevardul Republicii Bloc 2A, scara 4, ap 12, loc. Resita , jud CaraS-Severin !!!!
Am dat adresa ca sa nu pateasca si altcineva sa trimita un colet pe aceasta adresa si sa astepte 2 saptamani sa-i vina rambursul, iar coletul sa stea mult si bine la oficiul postal din Resita, iar cand il suna pe destinatar sa i se spuna ca a uitat ca are de primit un colet si ca acum e la munca!!!
Am dat adresa ca sa nu pateasca si altcineva sa trimita un colet pe aceasta adresa si sa astepte 2 saptamani sa-i vina rambursul, iar coletul sa stea mult si bine la oficiul postal din Resita, iar cand il suna pe destinatar sa i se spuna ca a uitat ca are de primit un colet si ca acum e la munca!!!
Are si vreun nick dl asta?cipic scrie:Bila neagra pentru Dl Mihaila Alexandru cu urmatoarea adresa: Bulevardul Republicii Bloc 2A, scara 4, ap 12, loc. Resita , jud CaraS-Severin !!!!
Sau nu e pe aici pe forum?
- storm fish
- veteran