FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
bogdan_spinner... foarte serios. M-a inteles si a facut tot posibilul sa imi ajunga lanseta foarte repede. Recomand incredere atunci cand tranzactionati ceva cu el. Bila alba imaculata.
ssfisher scrie:Doua bile mari si albe pentru @pearch23 si @dvdmarciano.
Multumesc si
Multumesc de asemenea ... !
Catch & Release
O mare bila alba pentru gigi_19 din Sibiu! Oscilantele si voblerele au fost ambalate impecabil.
Desi erau intr-o cutie de plastic aveau in pachet pungi sigilate pline cu aer pentru a evita miscarea in colet.
E prima data cand vad asa ceva si ma bucur ca exista vanzatori atat de seriosi! Cumparati cu incredere !
Desi erau intr-o cutie de plastic aveau in pachet pungi sigilate pline cu aer pentru a evita miscarea in colet.
E prima data cand vad asa ceva si ma bucur ca exista vanzatori atat de seriosi! Cumparati cu incredere !

spinning-addicted!
Si pentru Kiske13 cateva bile albe .
Am cumparat o mulineta de la el care este in stare ireprosabila...exact asa cum mi-a fost descrisa.
Serios si de incredere .
Am cumparat o mulineta de la el care este in stare ireprosabila...exact asa cum mi-a fost descrisa.
Serios si de incredere .
Multumiri si bila alba pentru Dragos din Curtea de Arges pentru capacelul de Rarenium. Ingenioasa si ambalarea!
O bila alba mare pentru user-ul gigi_19. A trimis voblerele inainte de a avea confirmarea ca am facut plata.
Multumesc mult!
Ionutz
Multumesc mult!

Ionutz
Multumesc la randul meu si recomand - coleg serios si promt in ceea ce priveste plata. Numai bine.radzvaan scrie:O mare bila alba pentru gigi_19 din Sibiu! Oscilantele si voblerele au fost ambalate impecabil.
Multumesc si eu ptr. seriozitatea de care ai dat dovada- recomand. Numai bine.atiz scrie:O bila alba mare pentru user-ul gigi_19. A trimis voblerele inainte de a avea confirmarea ca am facut plata.
Multumesc mult!
![]()
Ionutz
Bile albe cu multumiri ptr. userii Mikipcn si edi_curiosul.
- George1985
- veteran
Bila alba pentru Silviu_09.
Pachet conform descrierii, gume bune!
Pachet conform descrierii, gume bune!