FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
bila alba si ptr gaby2007
Tks Iujin!
bila alba pt bman, om de cuvant, cumparati cu incredere
MultumescD_ali scrie:Tks Iujin!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
- MARIUS POPA
- veteran
As dori sa dau 2 bile albe uramtorilor:
Dudusca, cum am povestit, a avut incredere, a trimis coletul in avans, i-am platit mai apoi, totul a fost inregula !
Gyrgy, desi nu am cumparat nimic de la el, se pare ca este un om de nadejde, pe moment mi-a rezolvat problema cu manerul de la Abu Garcia Cardfinal, fara nici o obligatie, l-am rigat ceva si s-a implicat pana la finalizare.
Stima,
Dudusca, cum am povestit, a avut incredere, a trimis coletul in avans, i-am platit mai apoi, totul a fost inregula !
Gyrgy, desi nu am cumparat nimic de la el, se pare ca este un om de nadejde, pe moment mi-a rezolvat problema cu manerul de la Abu Garcia Cardfinal, fara nici o obligatie, l-am rigat ceva si s-a implicat pana la finalizare.
Stima,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
MARIUS POPA scrie:As dori sa dau 2 bile albe urmatorilor:
Dudusca, cum am povestit, a avut incredere, a trimis coletul in avans, i-am platit mai apoi, totul a fost in regula !
Gyrgy, desi nu am cumparat nimic de la el, se pare ca este un om de nadejde, pe moment mi-a rezolvat problema cu manerul de la Abu Garcia Cardfinal, fara nici o obligatie, l-am rugat ceva si s-a implicat pana la finalizare.
Stima,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Bila alba dvdmarciano
,calitate excelenta.

Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
Bila alba pentru Nemernic ...totul perfect, recomand, 

Brad Radulescu
Bila alba userului balluba22. Vanzator serios, promt si de incredere. A livrat pe cheltuila sa in regim ramburs fara ezitari. Coletul a ajuns la timp si a fost conform descrierii.
In anul 2009 Sorin scria:
nota 10 si o bila mare alba pentru adrian99. Puteti fi siguri ca produsele care le vinde sunt exact asa cum le descrie in anunt. Eu sunt foarte multumit. Abia astept sa mai fac "afaceri" cu el

Dau si eu copy-paste, deoarece adrian99 iti mentine standardul la cel mai inalt nivel:sorinB scrie:Va salut.
Deschid acest topic cu speranta ca ne va ajuta sa stim mai bine
de la cine cumparam, si de cine sa ne ferim![]()
Incep eu:
nota 10 si o bila mare alba pentru adrian99. Puteti fi siguri ca produsele care le vinde sunt exact asa cum le descrie in anunt. Eu sunt foarte multumit. Abia astept sa mai fac "afaceri" cu el
Numa' bine.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!