FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Ii multumesc lui Cristian Ene pt o lanseta custom pe care mi-a facut-o. Lucrare excelenta si comunicare foarte buna. Recomand.
O bila GRI pentru MANU_82,care-si exprima intentia de a cumpara o mulineta,imi cere date de contact,ii rezerv mulineta,dar se pare ca se razgandeste si nu mai vrea mulineta si nici macar nu se obosete sa ma anunte si pe mine(pana nu-l contactez eu) sa nu mai tin mulineta rezervata.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
StefanG scrie:O bila GRI pentru MANU_82,care-si exprima intentia de a cumpara o mulineta,imi cere date de contact,ii rezerv mulineta,dar se pare ca se razgandeste si nu mai vrea mulineta si nici macar nu se obosete sa ma anunte si pe mine(pana nu-l contactez eu) sa nu mai tin mulineta rezervata.
Daca Pif. ti-a bagat banii in cont si tu ai trimis voblerele abia dupa doua luni,timp in care nu ai i-ai raspuns la tel si mesaje cum ai vrea ca eu sa-ti bag banii inainte in cont...si daca el nu a zis nimic aici pe forum(ca i-a fost lui rusine de rusinea ta)te manca pe tine in c*r sa faci pe baiatul corect si parolist...ma intreb oare tu ce bila ai merita !?Pif. scrie:Lasa @StefanG k m am obosit eu sa te contactez după ce ti am bagat bani in cont pt neste boblere si 2 luni nu mi ai raspuns la MP.. deci cacaracter 0
Probabil daca publica de la inceput ce a patit cu tine,nu se mai intampla circul asta...
Nu vreau sa mai continuam polemica,dar m-am simtit dator cu o explicatie
sanatate la toata lumea...
Daca tot mananci un rahat,mananca-l cum trebuie.
Ti-a spus si ce s-a intamplat defapt? Ca dintr-o greseala am trimis coletul unui user din Cluj-Napoca(care poate confirma acest lucru) si a trebuit sa astept sa-mi trimita coletul inapoi pentru a-l trimite eu unde trebuie. Faptul ca a asteptat 2 luni sunt niste fabule,dar unde este postul lui "Pif." de unde citezi tu? Pentru deranj,lui "Pif." i-am trimis si un bonus si mi-am cerut scuze PUBLIC chiar,iar tie daca nu-ti convenea plata in avans,erai liber sa spui si trimiteam cu plata ramburs,dar tu nici nu te-ai obosit sa ma cauti si sa-mi spui ca nu o mai vrei. Vezi tu,dupa razboi....
Toate cele bune!
Ti-a spus si ce s-a intamplat defapt? Ca dintr-o greseala am trimis coletul unui user din Cluj-Napoca(care poate confirma acest lucru) si a trebuit sa astept sa-mi trimita coletul inapoi pentru a-l trimite eu unde trebuie. Faptul ca a asteptat 2 luni sunt niste fabule,dar unde este postul lui "Pif." de unde citezi tu? Pentru deranj,lui "Pif." i-am trimis si un bonus si mi-am cerut scuze PUBLIC chiar,iar tie daca nu-ti convenea plata in avans,erai liber sa spui si trimiteam cu plata ramburs,dar tu nici nu te-ai obosit sa ma cauti si sa-mi spui ca nu o mai vrei. Vezi tu,dupa razboi....
Toate cele bune!
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
- andreisavin
- veteran
bila alba pt danielcocea
Bila alba pentru S.G. DRILL, recomand 100%! 

-
- utilizator nou
Bila alba pentru dudusca ,produs conform descrieri,seriozitate si promptitudine.
Bila alba pentru userul ily ,produse excelente si promptitudine.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
multumesc pentru bila,pentru intelegere,si pentru tine o bila alba.recomandococi scrie:Bila alba pentru userul ily ,produse excelente si promptitudine.

...nu stiu daca mai este cazul , dar eu "il lovesc" cu inca o bila alba pe danielcocea