FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
in privinta produselor vandute de mine, te asigur ca se numara pe degete persoanele care au grija de scule ca si subsemnatul, iar celor 2 care m-au amenintat prin tel ca imi dau bile negre ii invit sa posteze 

Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri,probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios
...
Ma refer la modul cum stii sa tratezi eventualii clienti .Stii cum e ,nu merita pentru doi lei in plus sa-ti strici obrazul...Dar ma rog,fiecare cu parerea lui ,insa consider ca faci un deserviciu celorlalti vanzatori seriosi ,deoarece de acum inainte voi /vor fi mult mai atent/i ...

...
Ma refer la modul cum stii sa tratezi eventualii clienti .Stii cum e ,nu merita pentru doi lei in plus sa-ti strici obrazul...Dar ma rog,fiecare cu parerea lui ,insa consider ca faci un deserviciu celorlalti vanzatori seriosi ,deoarece de acum inainte voi /vor fi mult mai atent/i ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Bila alba pentru bman, serios iar produsele impecabile. Recomand.
- doru9644
- utilizator constant
Obrazul cui flcau ? la 500 esti chir tupeist . incearca sa o ei din magazine din rominia si vezi cit costa sau sa o ei de ,afara. + taxe sa iti ajunga acasa plus ca este o mulineta care chiar daca nu coasta de la 400 de dolari in sus isi face foare bine treaba (doua kg fara emoti scos din apa ).ca sa sucit omul este drepul lui!Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri,probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios![]()
...

Corect!sorinB scrie:Bila alba pentru bman, serios iar produsele impecabile. Recomand.
- crapmaniacul
- veteran
Bila alba pentru Ryobi, serios si prompt, recomand cu incredere !
te rog sa faci publice mp care le-ai primit de la "partenerii mei" ! ca in afara de Dodost care imi este prieten si NU partener, nu vad cine ? as vrea sa-mi cunosc si eu "partenerii"Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri, probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios![]()
...

am vandut cateva scule, le numar pe degete, in decurs de n luni, nu sunt comerciant nici pe departe !
Ai dormit rau colegu?doru9644 scrie:Obrazul cui flcau ? la 500 esti chir tupeist . incearca sa o ei din magazine din rominia si vezi cit costa sau sa o ei de ,afara. + taxe sa iti ajunga acasa plus ca este o mulineta care chiar daca nu coasta de la 400 de dolari in sus isi face foare bine treaba (doua kg fara emoti scos din apa ).ca sa sucit omul este drepul lui!Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri,probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios![]()
...
Ma refer la modul cum stii sa tratezi eventualii clienti .Stii cum e ,nu merita pentru doi lei in plus sa-ti strici obrazul...Dar ma rog,fiecare cu parerea lui ,insa consider ca faci un deserviciu celorlalti vanzatori seriosi ,deoarece de acum inainte voi /vor fi mult mai atent/i ...................doi lei.............. pacat ca nu sunt mai multe ,maimutoaie, la zimbete,ca te pupam in gura
![]()
.........sau esti destul de ofruscat, ca scrie veteran la avatar?

Daca sunt mp eu zic ca trebuie sa ramana asa! Oricum nu conteaza. Iar chestia aia cu tupeulClin scrie:te rog sa faci publice mp care le-ai primit de la "partenerii mei" ! ca in afara de Dodost care imi este prieten si NU partener, nu vad cine ? as vrea sa-mi cunosc si eu "partenerii"Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri, probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios![]()
...
Ma refer la modul cum stii sa tratezi eventualii clienti .Stii cum e ,nu merita pentru doi lei in plus sa-ti strici obrazul...Dar ma rog,fiecare cu parerea lui ,insa consider ca faci un deserviciu celorlalti vanzatori seriosi ,deoarece de acum inainte voi /vor fi mult mai atent/i ...dar asa ca idee eu am primit un tel ca nu sunteti prea sunteti serios si aveti putin tupeu
no cum vine asta ? asa ca imi rezerv dreptul sa-mi aleg cumparatorul ! promisiunea verbala si nu scrisa nu implica nici un efect juridic !
am vandut cateva scule, le numar pe degete, in decurs de n luni, nu sunt comerciant nici pe departe !

... sa vedem cate bile colorate primesc ...