FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Clin
junior
junior

Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

Mesaj de Clin » 03 Mar 2014, 13:13

in privinta produselor vandute de mine, te asigur ca se numara pe degete persoanele care au grija de scule ca si subsemnatul, iar celor 2 care m-au amenintat prin tel ca imi dau bile negre ii invit sa posteze :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2014, 14:43

Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri,probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios :lol:

...
Ma refer la modul cum stii sa tratezi eventualii clienti .Stii cum e ,nu merita pentru doi lei in plus sa-ti strici obrazul...Dar ma rog,fiecare cu parerea lui ,insa consider ca faci un deserviciu celorlalti vanzatori seriosi ,deoarece de acum inainte voi /vor fi mult mai atent/i ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 03 Mar 2014, 17:33

Bila alba pentru bman, serios iar produsele impecabile. Recomand.

doru9644
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doru9644 » 03 Mar 2014, 23:13

Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri,probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios :lol:

...
Ma refer la modul cum stii sa tratezi eventualii clienti .Stii cum e ,nu merita pentru doi lei in plus sa-ti strici obrazul...Dar ma rog,fiecare cu parerea lui ,insa consider ca faci un deserviciu celorlalti vanzatori seriosi ,deoarece de acum inainte voi /vor fi mult mai atent/i ...
Obrazul cui flcau ? la 500 esti chir tupeist . incearca sa o ei din magazine din rominia si vezi cit costa sau sa o ei de ,afara. + taxe sa iti ajunga acasa plus ca este o mulineta care chiar daca nu coasta de la 400 de dolari in sus isi face foare bine treaba (doua kg fara emoti scos din apa ).ca sa sucit omul este drepul lui! :wink: ................doi lei.............. pacat ca nu sunt mai multe ,maimutoaie, la zimbete,ca te pupam in gura :!: :?: .........sau esti destul de ofruscat, ca scrie veteran la avatar?

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 03 Mar 2014, 23:23

sorinB scrie:Bila alba pentru bman, serios iar produsele impecabile. Recomand.
Corect!

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 04 Mar 2014, 07:32

Bila alba pentru Ryobi, serios si prompt, recomand cu incredere !

Clin
junior
junior

Mesaj de Clin » 04 Mar 2014, 09:13

Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri, probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios :lol:

...
te rog sa faci publice mp care le-ai primit de la "partenerii mei" ! ca in afara de Dodost care imi este prieten si NU partener, nu vad cine ? as vrea sa-mi cunosc si eu "partenerii" :lol: dar asa ca idee eu am primit un tel ca nu sunteti prea sunteti serios si aveti putin tupeu :wink: no cum vine asta ? asa ca imi rezerv dreptul sa-mi aleg cumparatorul ! promisiunea verbala si nu scrisa nu implica nici un efect juridic !
am vandut cateva scule, le numar pe degete, in decurs de n luni, nu sunt comerciant nici pe departe !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mar 2014, 14:22

doru9644 scrie:
Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri,probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios :lol:

...
Obrazul cui flcau ? la 500 esti chir tupeist . incearca sa o ei din magazine din rominia si vezi cit costa sau sa o ei de ,afara. + taxe sa iti ajunga acasa plus ca este o mulineta care chiar daca nu coasta de la 400 de dolari in sus isi face foare bine treaba (doua kg fara emoti scos din apa ).ca sa sucit omul este drepul lui! :wink: ................doi lei.............. pacat ca nu sunt mai multe ,maimutoaie, la zimbete,ca te pupam in gura :!: :?: .........sau esti destul de ofruscat, ca scrie veteran la avatar?
Ai dormit rau colegu? :shock: Te-a intrebat cineva cum e vremea pe la tine ? Sa fim un pic cu bun simt totusi...Omul a cerut 540 lei ! Fara sa-l forteze nimeni ...Apropo ,de unde stii ca pretul de vanzare era 500 lei? :lol: Tupeist ? Nu prea ai notiunea cuvintelor ,dar asta e strict problema ta. Din partea mea sa ai o zi buna ! Nu te mai supara din orice ca nu face bine la sanatate ! Sfat colegial .Iar aia cu veteranul ... :P

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Mar 2014, 14:27

Clin scrie:
Zamfi scrie:Nu ma refer la calitatea sculelor vandute de tine.De altfel am primit mp de la alti useri, probabil parteneri de ai tai , care ma convingeau ca mulineta e beton,ca omul e serios :lol:

...
te rog sa faci publice mp care le-ai primit de la "partenerii mei" ! ca in afara de Dodost care imi este prieten si NU partener, nu vad cine ? as vrea sa-mi cunosc si eu "partenerii" :lol: dar asa ca idee eu am primit un tel ca nu sunteti prea sunteti serios si aveti putin tupeu :wink: no cum vine asta ? asa ca imi rezerv dreptul sa-mi aleg cumparatorul ! promisiunea verbala si nu scrisa nu implica nici un efect juridic !
am vandut cateva scule, le numar pe degete, in decurs de n luni, nu sunt comerciant nici pe departe !
Daca sunt mp eu zic ca trebuie sa ramana asa! Oricum nu conteaza. Iar chestia aia cu tupeul :shock: ,telefoane "binevoitoare",etc nu ma afecteaza deloc deoarece nu ma simt deloc cum spui! In rest iti doresc toate cele bune si spor la revanzarea mulinetei. :wink:

Clin
junior
junior

Mesaj de Clin » 04 Mar 2014, 15:26

... sa vedem cate bile colorate primesc ...

Scrie răspuns