FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Bila alba pentru bman. Multumesc.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
BILA ALB PERLA pt
mynu_cs.
Mi-a trimis marfa, a ajuns, e beton, insa nu mi-a trimis contul, deci... n-am platit-o inca. Hai Cosmine, sa nu se prescrie
!
mynu_cs.
Mi-a trimis marfa, a ajuns, e beton, insa nu mi-a trimis contul, deci... n-am platit-o inca. Hai Cosmine, sa nu se prescrie

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

100 de bile albe pt lau_bau.......

rapala the best vobler in the world
101 de bile albe pt spiridusu!
Multumesc!

Multumesc!

@ g@mer corect si cinstit ,merita incredere !!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Bila alba pentru Adrian99, Dragonul a fost exact asa cum a spus omul, adica impecabil.
Multumesc Adrian!
Multumesc Adrian!
Bila alba pentru salauldeolt. Este corect, promt si serios.
-
- veteran
Mugurel Radu din Pitesti - bila neagra
Pe scurt este la adoua lanseta custom si dupa un intreg sir de modificari ale alegerii blankului concluzionam impreuna ca Recon 2 model Heavy 766 este potrivit pentru pescuit pe Dunare cu bile grele pana la 70-80g.
Aflu ca jeleste ca lanseta e prea putin puternica si sa se indoaie de la mijloc
desi este cel mai puternic blank de 2 1/2 oz. care exista si mult mai puternic si rapid de NFC MB 739-1 IM de care este multumit in clasa lui de putere.
Versiunea Recon2 -H este mai reusita decat vechiul model, adica are pacatul sa fie ceva mai umana pe varful de 2.7mm(masurat)
Dupa ce ia lanseta si mai are de platit 200RON nu mai raspunde la telefon si dupa o scuza discutabial pe email dispare cu totul.
Am fost avertizat ca nu stie ce vrea , ca este ciudat desi a comunicat aparent normal pana in acel moment suprizele pot sa apara in orice moment(si sunt calculate in sistemul lor de interpretare).
Concluzie simpla : este bine sa eviti asemenea cazuri sub orice forma mai ales daca esti avertizat.
De multe ori un NU clar te scapa de batai de cap inutile.
Din lunga istorie cu multi clienti un numar foarte restrans(mai are pana la 2 cifre) se fac de kakat pentru sume ridicole.
Am vandut cateva lansete custom unor oameni cu care nu am mai comunicat anterior si au facut exact ce au spus si cand au promis.
Pe scurt este la adoua lanseta custom si dupa un intreg sir de modificari ale alegerii blankului concluzionam impreuna ca Recon 2 model Heavy 766 este potrivit pentru pescuit pe Dunare cu bile grele pana la 70-80g.
Aflu ca jeleste ca lanseta e prea putin puternica si sa se indoaie de la mijloc

Versiunea Recon2 -H este mai reusita decat vechiul model, adica are pacatul sa fie ceva mai umana pe varful de 2.7mm(masurat)
Dupa ce ia lanseta si mai are de platit 200RON nu mai raspunde la telefon si dupa o scuza discutabial pe email dispare cu totul.
Am fost avertizat ca nu stie ce vrea , ca este ciudat desi a comunicat aparent normal pana in acel moment suprizele pot sa apara in orice moment(si sunt calculate in sistemul lor de interpretare).
Concluzie simpla : este bine sa eviti asemenea cazuri sub orice forma mai ales daca esti avertizat.
De multe ori un NU clar te scapa de batai de cap inutile.
Din lunga istorie cu multi clienti un numar foarte restrans(mai are pana la 2 cifre) se fac de kakat pentru sume ridicole.
Am vandut cateva lansete custom unor oameni cu care nu am mai comunicat anterior si au facut exact ce au spus si cand au promis.
Bila alba sidef pt.@rospinning 

bila alba pt fish4funn , merci de bonusuri 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...