FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Bila alba smg. Mi-a ajuns mulineta Dam Quick 220, care este exact asa cum a descris-o: nepescuita, noua, scoasa din cutie. Greu de crezut...dar adevarat 

- haprian ionel
- veteran
Bila alba pentru DEM . Mare caracter.
IONELE,vand fiindca am credit la banca,si vreau sa scap de el! Sunt nalucile mele personale,ma doare sufletul,dar n-am ce face,sunt somer de 4luni,si e nasol cu banii,asa ca sa nu fiu judecat gresit ca postez 9-10 pachete la vanzare...Poate fac fericiti pe altii,ce au mai multe posibilitati si vor sa cumpere....sorinB scrie:Va salut.
Deschid acest topic cu speranta ca ne va ajuta sa stim mai bine
de la cine cumparam, si de cine sa ne ferim![]()
Incep eu:
nota 10 si o bila mare alba pentru adrian99. Puteti fi siguri ca produsele care le vinde sunt exact asa cum le descrie in anunt. Eu sunt foarte multumit. Abia astept sa mai fac "afaceri" cu el
La fel nota 10 si o bila alba si pentru mihai florescu (mare caracter).
Si pentru mikcutu nota 10 si multe multumiri![]()
Numa' bine.
ps - rog un moderator daca poate sa puna topicul la "sticky", ar fi de folos ptr. toti.

TOT RESPECTUL !!!
BILA ALBA pentru 17 tsa,recomand.

- haprian ionel
- veteran
[quote="roly"][quote="sorinB"]Va salut.
de la cine cumparam, si de cine sa ne ferim
Incep eu:
[b]nota 10 [/b]si o bila mare alba pentru [b]adrian99[/b]. Puteti fi siguri ca produsele care le vinde sunt exact asa cum le descrie in anunt. Eu sunt foarte multumit. Abia astept sa mai fac "afaceri" cu el
La fel [b]nota 10[/b] si o bila alba si pentru [b]mihai florescu[/b] (mare caracter).
Si pentru [b]mikcutu[/b] nota[b] 10[/b] si multe multumiri
Numa' bine.
ps - rog un moderator daca poate sa puna topicul la "sticky", ar fi de folos ptr. toti.[/quote]
IONELE,vand fiindca am credit la banca,si vreau sa scap de el! Sunt nalucile mele personale,ma doare sufletul,dar n-am ce face,sunt somer de 4luni,si e nasol cu banii,asa ca sa nu fiu judecat gresit ca postez 9-10 pachete la vanzare...Poate fac fericiti pe altii,ce au mai multe posibilitati si vor sa cumpere....
[/quote]
Sa mor daca inteleg ce ai vrut sa zici cu asta ..!
de la cine cumparam, si de cine sa ne ferim

Incep eu:
[b]nota 10 [/b]si o bila mare alba pentru [b]adrian99[/b]. Puteti fi siguri ca produsele care le vinde sunt exact asa cum le descrie in anunt. Eu sunt foarte multumit. Abia astept sa mai fac "afaceri" cu el

La fel [b]nota 10[/b] si o bila alba si pentru [b]mihai florescu[/b] (mare caracter).
Si pentru [b]mikcutu[/b] nota[b] 10[/b] si multe multumiri

Numa' bine.
ps - rog un moderator daca poate sa puna topicul la "sticky", ar fi de folos ptr. toti.[/quote]
IONELE,vand fiindca am credit la banca,si vreau sa scap de el! Sunt nalucile mele personale,ma doare sufletul,dar n-am ce face,sunt somer de 4luni,si e nasol cu banii,asa ca sa nu fiu judecat gresit ca postez 9-10 pachete la vanzare...Poate fac fericiti pe altii,ce au mai multe posibilitati si vor sa cumpere....

bogdan82 - o bila alba de la mine. recomand.
Io cred ca ti-a raspuns roly, poate la vreun mp ceva...haprian ionel scrie:roly scrie: IONELE,vand fiindca am credit la banca,si vreau sa scap de el! Sunt nalucile mele personale,ma doare sufletul,dar n-am ce face,sunt somer de 4luni,si e nasol cu banii,asa ca sa nu fiu judecat gresit ca postez 9-10 pachete la vanzare...Poate fac fericiti pe altii,ce au mai multe posibilitati si vor sa cumpere....![]()
![]()

- haprian ionel
- veteran
Pai tocmai asta-i problema ca habar nu am cine-i roly si nici nu i-am trimis vreun mp sau ceva .. In fine.. o fi vreo greseala. Daca nu e greseala il astept cu un raspuns sa ne lumineze.
ily scrie:bogdan82 - o bila alba de la mine. recomand.

inca o mare bila ALBA pt mircea_00. super marfa, impecabil ambalata...
multumesc!
multumesc!