Multumesc frumos. Daca stiam ca-mi dai bila alba inainte sa primesti coletul puneam si o Tuica de Pitesti in el. Ramane pentru data viitoare. Sarbatori fericite si sa ai numai cumparatori seriosi ca tine.draqdevil scrie:Mai am si eu cateva bile albe,MARI pt julien,storm si dreamerOameni de incredere!
FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Nu poate sa fie produsul diferit de cel care l-am cumparat inainte,adica exact cum l-ai descris si la un pret ok
Nu pre consum tzuica,mergea o bere:))
Cu scuzele de rigoare pentru inirzierea cu care postez acum, mea culpa, un 10 cu steluta si o bila mareeeeee si albaaaa pentru @dvdmarciano. Produsele livrate de el au corespuns exact descrierii, fara exagerari umflate cu pompa iar modul de ambalare, atentia acordata coletului de expeditie, denota un adevarat om de caracter. 
draqdevil scrie:Mai am si eu cateva bile albe,MARI pt julien,storm si dreamerOameni de incredere!
Multumesc!
Ok,numai sa ma anunti cand ajungi in zona:)julien scrie:Bine. Atunci cand da caldura poate bem o bere in defileul Jiului. (la Lainici)
Nota 10 si o bila alba pentru miandra, foarte serios, produsul corespunde descrierii....
- Beastmaster
- veteran

Bila alba pentru Izander
ms sa se bucure de elnobody_01 scrie:Nota 10 si o bila alba pentru miandra, foarte serios, produsul corespunde descrierii....
si de la mine o bila alba pentru miandra
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare