FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Bila alba pentru dansb.
- haprian ionel
- veteran
10 bile albe pentru leowb. Am postat un mesaj la rubrica de donatii pentru un copil din vecini care avea nevoie de o mulineta si mi-a trimis una nou nouta pe care putea sa o vanda sau sa o foloseasca.. mai rar asemenea oameni! Cand i-am dat-o baiatului atata sa bucurat de ea de nu am cuvinte sa va povestesc. Citez: "pfuai ce faina-i.. asta o sa o grijesc de o sa ma tina toata viata" un gest frumos care face mai mult decat toti banii si sper sa mai faca si altii la fel cu sculele pe care nu le folosesc.. mai bine facem o bucurie cuiva decat sa le tinem in dulap sa adune praful.
-
- veteran
Alba pentru robert tl !
Bila mare ALBA pt SVF! o naluca de exceptie!
multumesc frumos

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
"Manu82"- foarte serios si de maxima incredereMANU_82 scrie:@ ssfisher
doar atat....MARE caracter![]()
![]()

Inca o data mersi ptr. feedback si sper ca lanseta sa-ti aduca capturi de neuitat.
Numai bine si FIR INTINS !
"Mini_mic" foarte serios si de maxima increderemini_mic scrie:Feedback pozitiv pt. ssfisher; produsul corespunde cu descrierile facute in anunt, impachetare impecabila, expeditie prompta, iar ceea ce mi se pare mai important e ca mi-a raspuns cat se poate de sincer la intrebarile pe care i le-am pus in legatura cu produsul desi putea sa ofere informatii care nu pot fi verificate si care sa-l avantajeze.
Il recomand, iar in ceea ce ma priveste, daca o sa existe ocazia o sa mai cumpar de la el.

Inca o data multumesc ptr. feedback si sper ca mulineta sa-ti aduca capturi de neuitat.
Nuami bine si FIR INTINS!
Produse noi si super de calitate! Multumesc utilizatorului SorinB! Bila mare alba!
Niste naluci de exceptie!

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
Multumesc si eu Victor, numa' bine si fir intins!VicToR . scrie:Produse noi si super de calitate! Multumesc utilizatorului SorinB! Bila mare alba!

- Beastmaster
- veteran
Bila maaare alba pentru dinu55! Marfa de calitate, exact ca si in prezentare! Recomand! 

-
- veteran
Bila alba pentru fishy, lanseta exact ca in descriere, ambalata corect, un domn adevarat