Exist Hyper Custom 3012
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Exist Hyper Custom 3012
black friday vine acum la mine...2600 lei!
Wow, vand doua germine made in ddr (erik honeker), valoare sentimentala, fabricatie 1984 toamna, manere pluta si o iau ... E prea bijuterie !

vegase,ai dreptate:bijuterie 
poate mai apare un blk friday

Asa ceva iti e mila sa o pui pe lanseta si sa pescuiesti cu ea ... E o sacosa de bani ca sa dai cu ea la marle de 1 kg pe Neajlov ... E pentru incinte une stau alea premiantele care a castigat olimpiada in '90 si acum sunt tocmai bine impanate de nu le urnesti usor ... Am invartit-o la o hexpozitie , era la geam pusa cu lacat , merge imponderabil zici ca e in camp magnetic , precum trenurile alea Maglev pe sustentatie / levitatie magnetica ...adrian99 scrie:vegase,ai dreptate:bijuterie
Scuze off-topic ...
Da, e "marfa" de cea mai buna calitate...cred ca in primele mulinete din lume.....cat despre o alta reducere......o data pe an e black friday, daca nu o dau la banii astia prefer sa o tin eu pt mine si copii mei 

- crystianoo
- veteran
chiar daca ai doua la fel? 

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Una s-a dat imediat dupa ce a fost pus anuntul, a mai ramas o bucata 

intr-o saptamana plec in delta....nu cred ca o sa rezist sa nu o folosesc...daca se cauta o virgina.....mai sunt 7 zile