Evergreen Kaleido Inspirare The "Grand Cobra" IGTC-611XMH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Evergreen Kaleido Inspirare The "Grand Cobra" IGTC-611XMH
Scot spre vanzare Evergreen Kaleido Inspirare The "Grand Cobra" IGTC-611XMH - husa originala inclusa - se poate trimite oriunde in tara in tub, dar mi-ar face placere sa o inmanez personal.
Detalii tehnice
Lungime 6'11"
Greutate 149g
Putere XMH (extra medium heavy)
Actiune Fast
Arunca de la 10g la 113g (3/8oz - 4oz)
Lanseta se prezinta in conditie excelenta estetic si functional (9.9/10) ii dau 9.9 ca mna nu e noua, am pescuit cu ea 8 partide (sper ca am numarat bine si nu am uitat vreo iesire) de cand a intrat in posesia mea, anul acesta de pe la inceputul lunii Februarie.
Motivul vanzarii: despartire grea si dificila ca decizie, pentru ca abia am inceput sa ne imprietenim but a man has to do what a man has to do. Finantele sunt pe duca rapid, asa ca trebuie sa mai subtiez rastelul de lansete.
Pretul este FIX 3000 RON, nu negociez si nu accept schimburi, apreciez seriozitatea!
Cateva poze:
https://postimg.cc/gallery/2VXcmRS
Detalii tehnice
Lungime 6'11"
Greutate 149g
Putere XMH (extra medium heavy)
Actiune Fast
Arunca de la 10g la 113g (3/8oz - 4oz)
Lanseta se prezinta in conditie excelenta estetic si functional (9.9/10) ii dau 9.9 ca mna nu e noua, am pescuit cu ea 8 partide (sper ca am numarat bine si nu am uitat vreo iesire) de cand a intrat in posesia mea, anul acesta de pe la inceputul lunii Februarie.
Motivul vanzarii: despartire grea si dificila ca decizie, pentru ca abia am inceput sa ne imprietenim but a man has to do what a man has to do. Finantele sunt pe duca rapid, asa ca trebuie sa mai subtiez rastelul de lansete.
Pretul este FIX 3000 RON, nu negociez si nu accept schimburi, apreciez seriozitatea!
Cateva poze:
https://postimg.cc/gallery/2VXcmRS
Re: Evergreen Kaleido Inspirare The "Grand Cobra" IGTC-611XMH
Super lanseta, o stiu, il stiu si pe vanzator 

Multumesc pentru recomandare, mna tu ai avut si ocazia sa pui mana pe ea...e super piesa.
UP: Lanseta inca este valabila, desi au aparut 2 interesati, nu rezerv decat cu avans platit in cont.
UP: Lanseta inca este valabila, desi au aparut 2 interesati, nu rezerv decat cu avans platit in cont.
Lanseta inca este valabila, desi exista un potential cumparator, nu este rezervata.
Inca valabil anuntul. Vad ca nu va aruncati cu oferte 🫣
asa ai scris in prima postare
prin urmare,cine sa se arunce cu oferte?

asa ai scris in prima postare
prin urmare,cine sa se arunce cu oferte?

Mno, oferta poate fi de 3000 exact cat cer, de ce nevoia asta de troc ca la piata?
Anuntul este inca valabil, pentru entuziasti si pasionati ai lansetelor de top, asta este o lanseta cum rar iti este dat sa cunosti.
pai daca oferta ta este fixa,adica suma de 3000lei(pe care ai cerut-o initial) de ce astepti ca eventualii clienti sa-ti propuna ceva?
am inteles ca vinzi o super scula,ai sustinatori(vad ca se practica in ziua de azi)insa ori nu intelegi sensul limbii romane ori vrei sa lauzi mai mult decat este necesar.
sigur,este treaba ta pretul cerut insa specifica din start,iar in up-uri poti veni cu ceva nou(alte poze,filmulet,etc)
spor la vanzare!

am inteles ca vinzi o super scula,ai sustinatori(vad ca se practica in ziua de azi)insa ori nu intelegi sensul limbii romane ori vrei sa lauzi mai mult decat este necesar.
sigur,este treaba ta pretul cerut insa specifica din start,iar in up-uri poti veni cu ceva nou(alte poze,filmulet,etc)
spor la vanzare!
Inteleg foarte bine limba romana, nu am nevoie de lectii suplimentareadrian99 scrie: ↑26 Iun 2023, 21:19pai daca oferta ta este fixa,adica suma de 3000lei(pe care ai cerut-o initial) de ce astepti ca eventualii clienti sa-ti propuna ceva?![]()
spor la vanzare!

Lanseta inca este valabila, un drill cu ea, din putinele iesiri pe care le-a avut: https://youtu.be/Zpmgn3rjvHc