echipamente,accesorii,etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
ADuc altii deja de multa vreme cu 25-35%, functie de produs, greutate sau volum.
In rest, Cabelas ia pt transport 25% minim 20 sau 45% minim 40 la produsele care necesita transport Air (Bete, blankuri, unele chimicale, etc...)
PRodusele vin in aerroport si acolo vama se face la sange, nu prea ai cum sa negociezi ca nu ai cu cine...platesti sau returnezi coletul.
Vama variaza, articolele sportive nu au vama, hainele da...TVA-ul se plateste oricum si din cate stiu si pt transport, normal dealtfel pt romania ca si la posta cand trimiti platesti TVA...e un serviciu ca oricare altul...e aberant dar asta e...
Nu are nici o legatura asta cu anuntul de fata pt ca asacum ziceam ,unii deja se descurca si au adaos mult mai mic...ca sa intri pe piata iti trebuie sa fii macar la nivelul ala de 25-30%...
In rest, Cabelas ia pt transport 25% minim 20 sau 45% minim 40 la produsele care necesita transport Air (Bete, blankuri, unele chimicale, etc...)
PRodusele vin in aerroport si acolo vama se face la sange, nu prea ai cum sa negociezi ca nu ai cu cine...platesti sau returnezi coletul.
Vama variaza, articolele sportive nu au vama, hainele da...TVA-ul se plateste oricum si din cate stiu si pt transport, normal dealtfel pt romania ca si la posta cand trimiti platesti TVA...e un serviciu ca oricare altul...e aberant dar asta e...
Nu are nici o legatura asta cu anuntul de fata pt ca asacum ziceam ,unii deja se descurca si au adaos mult mai mic...ca sa intri pe piata iti trebuie sa fii macar la nivelul ala de 25-30%...
Si eu am platit TVA la shipping pentru produse comandate de peste ocean, si tind sa cred ca asa se intampla peste tot.RYOBI scrie:la orice comanda de pe cabelas se adauga 25% transportu+19%tva de platit la vama plus vreo 3-5% vama deci un total rotund 47% si partea tampita tva-ul se aplica si la shiping ca la noi la nimeni
- edi_curiosul
- veteran
- cristi cristi
- veteran
da, e gratuit pt USA si Canada.sapsiluap scrie:sunt multe oferte , iar de multe ori shippingul e gratuit
shipping sub 25%, comanda normala de la Cabela's spre Romania nu exista decat in cazuri speciale si pt sume destul de consistente si nici atuncea nu sunt convins ca se poate.
retineti, este vorba doar de taxa de transport USA - Romania, care la Cabela's este aplicata la total valoare comanda.
eu unul nu am gasit shipping mai ieftin de 20% pe nici un site din America de Nord.
cei care aduc sub aceasta cota sau pe langa aceasta valoare, sunt cei care au pe cineva acolo care este rezident cu drept de munca sau sedere si care are adresa postala.
astfel se comanda pe adresa de USA si se retrimite pachetul spre Romania, reambalat si fara facturile lipite pe pachet si binenteles cu o declaratie vamala mult mai mica ca si valoare, eventual pana la 45euro pe pachet ca sa fie tratat ca si cadou fara sa se plateasca taxe vamale.
altfel........ce zice Ryobi este cat se poate de adevarat si real.