Echipament de filmare - atac, dril, eliberare, etc.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Luca Dehelean
utilizator constant
utilizator constant

Echipament de filmare - atac, dril, eliberare, etc.

Mesaj de Luca Dehelean » 17 Ian 2020, 21:36

Imagine

Imi vand echipamentul de filmare pentru pescuit :(

Mentionez ca l-am folosit mult prea putin (achizitionat in urma cu circa un an si folosit mult prea rar din lipsa de timp, pescuit zero in 2019) iar drept urmare este functional si estetic aproape ca in prima zi.

Echipamentul l-am conceput pentru a putea filma o zi intreaga partidele de pescuit fara a pierde momentele importante (functia "loop" a camerei + suficienta energie si spatiu de stocare): de la atacuri pana la eliberare, se filmeaza totul in imagini de calitate superioara (pana la 4k inclusiv), nimic nu se pierde!

Astfel, kit-ul contine:

1. Camera GoPro Hero 7 Black rezistenta la apa pana la 10 metri adancime, cu mai multe functii de foto-video inclusiv 4k, time-lapse, loop-video, etc.
2. accesorii originale GoPro: ham de piept, trepied/stick super reglabil, suporti prindere casca, bord la masina, birou, etc., carcasa subacvatica rezistenta pana la 100 de metri, cablu de descarcare)
3. powerbank Anker (30.000 mAh daca bine imi aduc aminte) cu cablu de incarcare si husa
5. kit Polar Pro FiftyFifty (maner plutitor, dome pentru foto-video jumatate sub apa si jumatate deasupra apei, husa neopren, doua servetele water-repellant)

O camera extrem de calitativa si versatila, se preteaza de la filmari pe bicicleta, motocicleta, masina, plimbari in natura sau urban, scufundari la adancime, scuba diving, pescuit, vlog, etc. pentru imagini cu adevarat de vis!

Atentie: pentru filmari si prelucrari 4k, e nevoie de un PC sau laptop capabil! Altfel, in 4k imaginile se vor reda sacadat si calitatea filmarii va trebuie adaptata (scazuta la 2.7k, full hd sau mai putin).

Pret 1200 lei (tot echipamentul de nou ajunge la circa 2300 - 2400 lei).

Cei interesati sunt rugati sa ma sune la 0775238814. Pret FIX!

Luca Dehelean
utilizator constant
utilizator constant

Re: Echipament de filmare - atac, dril, eliberare, etc.

Mesaj de Luca Dehelean » 18 Ian 2020, 16:26

Rezervat pana luni inclusiv

Luca Dehelean
utilizator constant
utilizator constant

Re: Echipament de filmare - atac, dril, eliberare, etc.

Mesaj de Luca Dehelean » 21 Ian 2020, 15:37

Se retrage de la vanzare. Se poate inchide, multumesc.

Scrie răspuns