Donez vesta pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Donez vesta pescuit
Vesta este Beverly Hills Polo Club, in culori camuflaj, are o multime de buzunare cu arici ori fermoar, marimea este XL (asa scrie).
As apecia-o cu nota 9,9/10 si asta cu indulgenta. Materialul este un soi de doc de calitate, captusit. Am primit-o cadou pentru junior, deci nu este "politicos" sa obtin bani pe ea. Juniorul nu a purtat-o nicio data, iar acum chiar daca ar vrea... i-a ramas mica (l-a asteptat vesta vreo 8 ani insa... degeaba).
Apreciez ca ar veni bine cuiva cu inaltime de pana 1,70 si cel mult 60kg (exclus femeie, poate doar daca are "platfus").
Nu ma complic cu expeditie prin posta.
Daca nu am doritori "compatibili" voi posta la pranz si pe alte forumuri. Imi permit sa aleg noul posesor la sfarsitul zilei.
P.S. Poza nu am insa trebuie sa ma credeti pe cuvant ca-i meserie.
As apecia-o cu nota 9,9/10 si asta cu indulgenta. Materialul este un soi de doc de calitate, captusit. Am primit-o cadou pentru junior, deci nu este "politicos" sa obtin bani pe ea. Juniorul nu a purtat-o nicio data, iar acum chiar daca ar vrea... i-a ramas mica (l-a asteptat vesta vreo 8 ani insa... degeaba).
Apreciez ca ar veni bine cuiva cu inaltime de pana 1,70 si cel mult 60kg (exclus femeie, poate doar daca are "platfus").
Nu ma complic cu expeditie prin posta.
Daca nu am doritori "compatibili" voi posta la pranz si pe alte forumuri. Imi permit sa aleg noul posesor la sfarsitul zilei.
P.S. Poza nu am insa trebuie sa ma credeti pe cuvant ca-i meserie.
Bucuresti
Re: Donez vesta pescuit
De pe acest forum si-au dorit vesta doar 2 pescari. A mai fost unul, dar era prea mare pentru el (intamplator l-am vazut acum 2 luni). Mai astept doritori.
Acum postez anuntul si pe alte forumuri.
Bucuresti
-
- junior
Buna ziua,feugen scrie:De pe acest forum si-au dorit vesta doar 2 pescari. A mai fost unul, dar era prea mare pentru el (intamplator l-am vazut acum 2 luni). Mai astept doritori.
M-am apucat anul trecut prin toamna de spinning(in special pe Arges).Am avut ceva rezultate dar uitandu-ma pe forumuri am mai prins ceva informatii.
Ca si echipament am facut o investitie chiar luna asta dar ca la fiecare inceput de drum e greu...
Daca sunteti amabil si credeti ca merit acea vesta as fi incantat.
Va multumesc si va doresc o zi excelenta!
Va am in vedere si sper ca ati retinut faptul ca vesta este pentru copil, sau adult... tras prin inel 

Bucuresti
-
- junior
Sigur ca da.Eu am 1.68/62kgfeugen scrie:Va am in vedere si sper ca ati retinut faptul ca vesta este pentru copil, sau adult... tras prin inel
Va multumesc!
Cred ca sunteti cam pe acolo cu talia. Va am in vedere si anunt in seara asta viitorul detinator, precum si forumul unde activeaza.
Bucuresti
Dimensiunea vestei masurate la piept (largimea maxima) este de 82cm.
Bucuresti
-
- junior
Astept seara...feugen scrie:Dimensiunea vestei masurate la piept (largimea maxima) este de 82cm.

La ora 20 aleg un "castigator" cu toate ca este o concurenta slabuta. Ma asteptam sa fiu mai solicitat pentru copii ai pescarilor.
Bucuresti
deja exagerezi cu ''donatia''asta.....ce ai vrea sa faca lumea coada la usa la tine pt o amarata de vesta?da-o colegului care a cerut-o primul si gata......cand vrei sa donezi ceva fa-o discret ca e mai frumos asa,tu zici ca te lauzi cu donatia asta a ta,ai postat pe 3 forumuri donatia asta!serios,e penibila modalitatea ta de a dona ceva.....gata a vazut toata lumea ca ai un suflet maret,acum i-o poti dona colegului care a cerut-o primul!