sper ca ai mei sa faca la fel
DONATII
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
spiridusul
- veteran

Daca intereseaza pe cineva un pachet de Storm Rattle hot craw tube plus niste twistere mai maricele (peste 10 cm) de diverse culori, lasati un mesaj. Cu rugamintea sa ma iertati daca nu o sa le expediez atat de repede, nu intru zilnic pe forum. Sincer as aprecia daca ar ajunge la un pescar care ar avea nevoie de ele si ar fi un efort mare sa si le cumpere...daca e si copil tanar cu atat mai bine.
-
junior9007
- veteran

Salut,daca nu s-a inscris nimeni,m-ar interesa pe mine.Sunt din Buc.0722381399.Stima.spiridusul scrie:Daca intereseaza pe cineva un pachet de Storm Rattle hot craw tube plus niste twistere mai maricele (peste 10 cm) de diverse culori, lasati un mesaj. Cu rugamintea sa ma iertati daca nu o sa le expediez atat de repede, nu intru zilnic pe forum. Sincer as aprecia daca ar ajunge la un pescar care ar avea nevoie de ele si ar fi un efort mare sa si le cumpere...daca e si copil tanar cu atat mai bine.
-
spiridusul
- veteran

Domnilor, in special cei cu aptitudini vanatoresti , am si eu rugamintea sa imi doneze cineva ceva pene de ratoi salbatic ( alea pestrite de pe piept, ambele aripi, samd) , eventual potarniche daca se poate.
Nu m-ar deranja nici ceva bucati ( mici) de blana de cerb, caprior
, o codita de veverita daca nu e ilegal de vanat 
Ca sa ma revansez pot dona ceva streamere , muste etc
Nu m-ar deranja nici ceva bucati ( mici) de blana de cerb, caprior
Ca sa ma revansez pot dona ceva streamere , muste etc
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...