DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
Donez cca 25 de tamburi de pe la mulinete vechi. In general chinezarii cu frana in coada de diferite dimensiuni din grafit si aluminiu.
As prefera cu predare personala in Bucuresti!
Armand 0745308809
As prefera cu predare personala in Bucuresti!
Armand 0745308809
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- senior
Donez o geanta pentru spinning Cormoran. Nu este noua dar este cam prafuita. Are compartimente pe fata si pe spate si se prinde ca cu niste bretele peste umeri si la brau.
Salut. Mai ai geanta respectiva? Imi poti trimite niste poze cu aceasta?Bogdan.Florin scrie:Donez o geanta pentru spinning Cormoran. Nu este noua dar este cam prafuita. Are compartimente pe fata si pe spate si se prinde ca cu niste bretele peste umeri si la brau.
-
- senior
Salut. Cu tot respectul dar prefer sa o predau in Bucuresti. Nu am timp sa stau pe la posta sau sa astept curierul acasa, sa nu fie cu suparare.lenovo scrie:Salut. Mai ai geanta respectiva? Imi poti trimite niste poze cu aceasta?Bogdan.Florin scrie:Donez o geanta pentru spinning Cormoran. Nu este noua dar este cam prafuita. Are compartimente pe fata si pe spate si se prinde ca cu niste bretele peste umeri si la brau.

-
- utilizator constant
Poate ii trebuie cuiva un tambur de Tica Spinfocus 1000. Nu a fost folosit vreodata.
Contact - MP. Doar in Bucuresti, nu am timp de umblat la posta.

Contact - MP. Doar in Bucuresti, nu am timp de umblat la posta.

Donez o geanta de umar pentru spinning (marca Cormoran) folosita (in stare buna, cu 3 buzunare mici frontale, 2 buzunare laterale) si cateva voblere de clean si biban (marcile Jaxon, Matzuo ...).
Platesc transportul prin Posta Romana - Coletarie. Poze mai pe seara sau maine.
Astept doritori care sunt la inceput de drum in ale pescuitlui la rapitori.

Salut. Ma tenteaza donatia ta. Nu sunt tocmai la inceput de pescuit la rapitori, ci mai degraba la biban (clean n-am prins niciodata) dar am cam facut niste sacrificii luna asta pentru a-mi lua un bat UL cateva gruburi si cateva jiguri. De geanta si voblere in magazin ma apropii doar daca-mi caut divortul . Ideea de baza e ca nu-mi permit "arogante" de genul si nu imi e rusine sa o recunosc.emm scrie:Donez o geanta de umar pentru spinning (marca Cormoran) folosita (in stare buna, cu 3 buzunare mici frontale, 2 buzunare laterale) si cateva voblere de clean si biban (marcile Jaxon, Matzuo ...).
emm scrie:Donez o geanta de umar pentru spinning (marca Cormoran) folosita (in stare buna, cu 3 buzunare mici frontale, 2 buzunare laterale) si cateva voblere de clean si biban (marcile Jaxon, Matzuo ...).
Atunci donez geanta si cateva voblere lui Daniel1m si alte voblere lui IQZero.
Astept adresele voastre pe mesageria mea privata.

emm scrie:emm scrie:
Eu nu pot trimite mesaje private. N-am facut 20 de postari si nu as vrea sa fac spam pe forum doar pentru a ajunge la acest numar. O adresa de e-mail la care pot scrie? Mersi.
IQZero scrie:emm scrie:emm scrie:
Eu nu pot trimite mesaje private. N-am facut 20 de postari si nu as vrea sa fac spam pe forum doar pentru a ajunge la acest numar. O adresa de e-mail la care pot scrie? Mersi.
ene_mario@yahoo.com