DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: DONATII
Adresa mea este com Palanca Jud Bacău str principala nume COSTIN MARIAN VASILE . Nu pot trimite mesaj privat k nu am acces încă. Va multumesc
-
- junior
Adresa mea este com Palanca Jud Bacău str principala nume COSTIN MARIAN VASILE . Nu pot trimite mesaj privat k nu am acces încă. Va multumesccostin marian scrie:Dar dak puteți sa i-mi dați măcar voblerul din mijloc v-as fi recunoscator
costin marian
Salut!costin marian scrie:Adresa mea este com Palanca Jud Bacău str principala nume COSTIN MARIAN VASILE . Nu pot trimite mesaj privat k nu am acces încă. Va multumesccostin marian scrie:Dar dak puteți sa i-mi dați măcar voblerul din mijloc v-as fi recunoscator
costin marian
Am pus la posta cele 2 colete ptr. tine si pentru essos74.
Maine dupa orele 16:00 pleaca spre voi.
Transportul l-am platit eu ca a fost putin.

essos74 scrie:Ridicat azi colet.Maine merg sa le incerc.Mersi mult emm. Sanatate !
sper ca si costin marian a primit coletul.

-
- junior
Ridicat azi si de mn. Ms mult si fire zbuciumate!
mulinetele ajung pe panoplia colegului de forum "stradic".... 

timex scrie:mulinetele ajung pe panoplia colegului de forum "stradic"....
Danke!!!! ....si pt manivele.....

rapala the best vobler in the world
Cred ca mai degraba ar trebui abordat cumva in genul asta: http://www.rapitori.ro/forum/cumpar-pen ... 30636.htmlsorinB scrie:Eu de cand tot zic ca topicul e pentru cei care vor sa doneze cate ceva, nicidecum pentru cersit ?paul_pike scrie:poti sa editezi lejer topicul din donatii in cersit)
![]()
![]()
Ar fi bine ca postarile cu cerseli sa fie sterse din start...dar cine sa se ocupe de asta?![]()
Sau sa se deschida un topic separat pentru cei care cersesc...
Adica un user cunoscut de pe forum sa propuna ce si cum iar cine doreste, sa participe. Ar putea fi chiar o sectiune, cu topicuri dedicate. Eu unul prefer o abordare de acest gen si chiar am raspuns celei de mai sus.