DONATII

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan_spinner
veteran
veteran

Re: DONATII

Mesaj de bogdan_spinner » 01 Aug 2012, 17:09

multumesc mult grecu. am lasat un feedback in rubrica. Toate cele bune
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 10 Aug 2012, 09:25

Are cineva cartea COMANDO DELTA? :respekt:

Mr.Pike
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mr.Pike » 28 Aug 2012, 11:20

As Vrea sa ma apuc de Pescuit as accepta toate donatiile cei care au ceva ce nu le mai este de folos sunt bine venite la mn va rog

Zuche
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zuche » 28 Aug 2012, 19:56

Astazi , am fost pe raul Arges cu unchiul meu , si din pacate mi s-a rupt varful lansetei ( care era defapt o lanseta de spinning pe care au fost montate niste inele din sarma de catre fostul proprietar). Am pus-o pe niste pietre mai mari, iar unchiul meu a calcat din greseala pe varf. Nu ar merita sa inlocuiesc varful , deoarece era o lanseta foarte ieftina , nici macar una de fly.
M-ar interesa daca poate cineva sa doneze o lanseta de fly (mulineta stiu sigur ca este clasa 5 6 ). Nu ma intereseaza calitatea ei , doar sa fie 'utilizabila' .
M-a prins microbul asta incat ma face sa ies zilnic pe rau si nu cred ca as putea sa stau un an pana cand strang banii pentru o lanseta noua ' pe bara' , mai ales acum ca o sa ma apuc si de legat muste.
Poate o sa credeti ca intentia mea este sa cersesc o lanseta , dar sunt sigur ca muscarii adevarati ma vor intelege.Astazi , am fost pe raul Arges cu unchiul meu , si din pacate mi s-a rupt varful lansetei ( care era defapt o lanseta de spinning pe care au fost montate niste inele din sarma de catre fostul proprietar). Am pus-o pe niste pietre mai mari, iar unchiul meu a calcat din greseala pe varf. Nu ar merita sa inlocuiesc varful , deoarece era o lanseta foarte ieftina , nici macar una de fly.
M-ar interesa daca poate cineva sa doneze o lanseta de fly (mulineta stiu sigur ca este clasa 5 6 ). Nu ma intereseaza calitatea ei , doar sa fie 'utilizabila' .
M-a prins microbul asta incat ma face sa ies zilnic pe rau si nu cred ca as putea sa stau un an pana cand strang banii pentru o lanseta noua ' pe bara' , mai ales acum ca o sa ma apuc si de legat muste.
Poate o sa credeti ca intentia mea este sa cersesc o lanseta , dar sunt sigur ca muscarii adevarati ma vor intelege.

Zuche
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zuche » 29 Aug 2012, 11:32

Zuche scrie:Astazi , am fost pe raul Arges cu unchiul meu , si din pacate mi s-a rupt varful lansetei ( care era defapt o lanseta de spinning pe care au fost montate niste inele din sarma de catre fostul proprietar). Am pus-o pe niste pietre mai mari, iar unchiul meu a calcat din greseala pe varf. Nu ar merita sa inlocuiesc varful , deoarece era o lanseta foarte ieftina , nici macar una de fly.
Poate o sa credeti ca intentia mea este sa cersesc o lanseta , dar sunt sigur ca muscarii adevarati ma vor intelege.Astazi , am fost pe raul Arges cu unchiul meu , si din pacate mi s-a rupt varful lansetei ( care era defapt o lanseta de spinning pe care au fost montate niste inele din sarma de catre fostul proprietar). Am pus-o pe niste pietre mai mari, iar unchiul meu a calcat din greseala pe varf. Nu ar merita sa inlocuiesc varful , deoarece era o lanseta foarte ieftina , nici macar una de fly.
Poate o sa credeti ca intentia mea este sa cersesc o lanseta , dar sunt sigur ca muscarii adevarati ma vor intelege.
Imicer scuze pt ca am pus acelsai text de doua ori.:) L-am scris in notepad deoarece mi se deconecta mereu netul si l-am copiat de doua ori din neatentie

RaSe
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de RaSe » 04 Sep 2012, 18:14

Are cineva sa doneze o lanseta veche cu mulineta,nu am bani sa imi procur una
Va rog frumos

Cine doreste sa ma ajute,va rog sa imi lasati un mesaj pe privat

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 24 Sep 2012, 18:47

donez 20 numere AVP, in Bucuresti

larrypescarul
veteran
veteran

Mesaj de larrypescarul » 27 Oct 2012, 12:14

cheie supapă gonflabilă, ramasă din greșeală de la JOKER 230......de preferință proprietarului .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Noi 2012, 16:33

larrypescarul scrie:cheie supapă gonflabilă, ramasă din greșeală de la JOKER 230......de preferință proprietarului .
:D
da da...eu sunt ala.... Lasa-mi te rog un nr de tlf pe privat sa vedem cum facem :D
Mare om, mare caracter !!!!! :respekt:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 09 Noi 2012, 16:41

Nemernic scrie:
larrypescarul scrie:cheie supapă gonflabilă, ramasă din greșeală de la JOKER 230......de preferință proprietarului .
:D
da da...eu sunt ala.... Lasa-mi te rog un nr de tlf pe privat sa vedem cum facem :D
Mare om, mare caracter !!!!! :respekt:
in zonele unde e curent ai nevoie, maine de ex

Scrie răspuns