DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
memory stick + aparat foto
SONY Memory Stick PRO 256MB. Se utilizeazala aparatele foto Sony. L-am avut la un Sony Cyber shot DSC w1 5,1 MEGA PIXELS care face figuri. Daca exista un doritor i-l dau si pe acesta (probabil ca trebuie curatat in interior).
Bucuresti
Re: DONATII
@ feugen
...am acelasi aparat care din pacate s-a defectat si pt reparatie nu merita investit atat
...as fi interesat de oferta ta
...am acelasi aparat care din pacate s-a defectat si pt reparatie nu merita investit atat
Salut, momentan este rezervat lui SzylaRd. Daca el nu-l doreste => este al tau.old_radu scrie:@ feugen
Bucuresti
Radu, imi pare rau dar aparatul pleaca la Sibiu.feugen scrie:Salut, momentan este rezervat lui SzylaRd. Daca el nu-l doreste => este al tau.old_radu scrie:@ feugen
Bucuresti
@ feugen
... OK , sa-l foloseasca sanatos !
... OK , sa-l foloseasca sanatos !
-
- veteran
Donez costum de ploaie(supra pantalon cu bretele si geaca) model "trupele NATO" marime XL....
Costumul l-am cumparat acum 3 ani si nu l-am purtat niciodata (costumul nu a fost nou nici cind l-am cumparat) dar arata bine
Poze pot trimite numai pe mail celor interesati...Cistigatorul il voi alege dupa metoda pikemonu-lui.
Singurul cost pe care-l va plati ce-l ce doreste costumul este Posta RO sau Curierul....
Astept cu drag doritorii, pe MP sau tel. o744393237.
Costumul l-am cumparat acum 3 ani si nu l-am purtat niciodata (costumul nu a fost nou nici cind l-am cumparat) dar arata bine

Poze pot trimite numai pe mail celor interesati...Cistigatorul il voi alege dupa metoda pikemonu-lui.
Singurul cost pe care-l va plati ce-l ce doreste costumul este Posta RO sau Curierul....
Astept cu drag doritorii, pe MP sau tel. o744393237.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
te complici, pentru 5 lei, fi seriosvali stratonov scrie: Singurul cost pe care-l va plati ce-l ce doreste costumul este Posta RO sau Curierul....

-
- veteran
Ai si tu dreptatea ta ...pikeman scrie:te complici, pentru 5 lei, fi seriosvali stratonov scrie: Singurul cost pe care-l va plati ce-l ce doreste costumul este Posta RO sau Curierul....

Ma rog daca si asta e un impediment major pot plati eu si Posta Ro.

-
- veteran
Mai multe detalii privind costumul:
pantalonii din talie pina jos au 98cm iar cracul 68cm lungime .
haina are de la umar pina jos 80 cm...haina e mare fiti linistit.
Sper sa se gaseasca cineva cu masurile cit de cit apropiate de ale mele...nu de alta dar chiar mi-asi dori sa fie folosite de cineva care chiar are nevoie de asa ceva.
Din pacate inca nu pot posta poze in galerie
Inrazniti toti cei care va "incadrati" in masurile date .
pantalonii din talie pina jos au 98cm iar cracul 68cm lungime .
haina are de la umar pina jos 80 cm...haina e mare fiti linistit.
Sper sa se gaseasca cineva cu masurile cit de cit apropiate de ale mele...nu de alta dar chiar mi-asi dori sa fie folosite de cineva care chiar are nevoie de asa ceva.

Din pacate inca nu pot posta poze in galerie

Inrazniti toti cei care va "incadrati" in masurile date .

Cine are drum prin Aiud si ma anunta se poate trezi ca este beneficiarul unei donatii!
Ma refer aici la reviste (sunt ceva nr...) gen AVP , SP , etc.
Nu ma luati cu posta sau curier ca imi e o lene de ma doare!
@Kzoli
Poate asa te convingi ca discutia noastra mai veche era serioasa...
Poate vii acum dupa ele...
Aaaaa ...O sa-mi permit sa selectez si eu beneficiarul ! Poate e cineva care chiar are nevoie de ele ...Astept.

Ma refer aici la reviste (sunt ceva nr...) gen AVP , SP , etc.
Nu ma luati cu posta sau curier ca imi e o lene de ma doare!

@Kzoli
Poate asa te convingi ca discutia noastra mai veche era serioasa...

Aaaaa ...O sa-mi permit sa selectez si eu beneficiarul ! Poate e cineva care chiar are nevoie de ele ...Astept.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.