De vanzare super lanseta 270 cm ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
De vanzare super lanseta 270 cm ...
CORMORAN Black Star CM Hypertec
Lanseta este originala Made in Germany (nu China)-
Detalii tehnice:
-Lungime: 2.70m
-Actiune: A, fast
-Material: Carbon IM 10 Coramid: woven fiber technology (tesatura -carbon cu greutate redusa)
-Casting weight: 10-60 g
-Lure weight: 10-30g
Lanseta este impecabila, nu am luat-o de noua , am luat-o cu 2-3 pescuieli la activ,la un schimb cu alta lanseta, eu nu am dat deloc cu ea,
nu are nici un semn, lovitura sau alte semne de folosinta.
Poze pun mai spre seara.
Se vinde contra sumei de 280 lei neg. sau schimb cu alta lanseta, dar cu alte caracteristici.
Lanseta este originala Made in Germany (nu China)-
Detalii tehnice:
-Lungime: 2.70m
-Actiune: A, fast
-Material: Carbon IM 10 Coramid: woven fiber technology (tesatura -carbon cu greutate redusa)
-Casting weight: 10-60 g
-Lure weight: 10-30g
Lanseta este impecabila, nu am luat-o de noua , am luat-o cu 2-3 pescuieli la activ,la un schimb cu alta lanseta, eu nu am dat deloc cu ea,
nu are nici un semn, lovitura sau alte semne de folosinta.
Poze pun mai spre seara.
Se vinde contra sumei de 280 lei neg. sau schimb cu alta lanseta, dar cu alte caracteristici.
Re: De vanzare super lanseta 270 cm ...
pret nou 250 lei.
este o super lanseta lucrata impecabil, cu un blank de exceptie, usoara si foarte senzitiva.
sper azi sa pun si foto.
este o super lanseta lucrata impecabil, cu un blank de exceptie, usoara si foarte senzitiva.
sper azi sa pun si foto.
-
- junior
sal te intereseaza o lanseta okuma VSystem 270 casting 10-40 tub de protectie original si ati mai dau o diferenta ???
bimbirock_dan scrie:sal te intereseaza o lanseta okuma VSystem 270 casting 10-40 tub de protectie original si ati mai dau o diferenta ???
nu iti pot trimite mp..
imi apare mesaj ca acest utiizator nu exista......poate poti tu sa-mi trimiti mp..
245 lei...
transport inclus.bogdan_m. scrie:240 lei.
dati-mi un nr. telefon.