lungime 2,70m, putere 50-100g
pret 300 ron
detalii:0723791491
de vanzare shimano speed master
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- bogdan_mihu
- senior
dau la schimb un combo de clean,
lanseta daiwa exceller 2.10, 10-20 gr.putere de aruncare + o mulineta atack 2000, ambele in stare foarte buna de functionare. bonus o cutie cu ceva chinezarii pentru clenuti . motivul- nu prea merg la clean (de fapt nu merg deloc) si vreau un bat de Dunare solid. daca te intereseaza da-mi mp
lanseta daiwa exceller 2.10, 10-20 gr.putere de aruncare + o mulineta atack 2000, ambele in stare foarte buna de functionare. bonus o cutie cu ceva chinezarii pentru clenuti . motivul- nu prea merg la clean (de fapt nu merg deloc) si vreau un bat de Dunare solid. daca te intereseaza da-mi mp
Cred ca am un prieten interesat de lanseta; eu o am.. e mereu intre cele 2 lansete cu care plec la orice pescuit pe Dunare...
din cate vad in poze lanseta e ingtreaga si nu a suferit accidente, corect?
Sper sa-i bag mintile in cap prietenului sa-si ia o lanseta buna..daca nu, spor la vanzare...e o lanseta excelenta..am pescuit cu ea cu jig de la 2g la 70g
Cumparatori din toate tarile: inghesuiti-va !
din cate vad in poze lanseta e ingtreaga si nu a suferit accidente, corect?
Sper sa-i bag mintile in cap prietenului sa-si ia o lanseta buna..daca nu, spor la vanzare...e o lanseta excelenta..am pescuit cu ea cu jig de la 2g la 70g

Cumparatori din toate tarile: inghesuiti-va !
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- bogdan_mihu
- senior