DE VANZARE Pantaloni MAMMUT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: DE VANZARE Pantaloni MAMMUT
Am primit pantalonii...totul ok .
Singura nedumerire e legata de marimea inscrisa pe pantaloni...norocul a fost ca sunt bune masuratorile facute de vinzator,
altfel era o confuzie generala.
Eu am cumparat marimea "L" in realitate dar pe pantaloni scrie XXL.(((
Singura nedumerire e legata de marimea inscrisa pe pantaloni...norocul a fost ca sunt bune masuratorile facute de vinzator,
altfel era o confuzie generala.
Eu am cumparat marimea "L" in realitate dar pe pantaloni scrie XXL.(((
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Am iesit cu pantalonii achizionati de aici la pescuit in we asta...se comporta ok , stau bine pe mine desi nu stiu exact ce marime sunt , sunt cam caldurosi de purtat in incaperi dar afara in barca sunt ok ..
In concluzie niste pantaloni "Mammut FAKE " reusiti...
Pt cei care vor sa isi mai cumpere acest produs trebuie sa faca abstaractie de ceea ce scrie pe pantaloni....sa nu creda cumva ca vor cumpara Mammut la pret de dumping...in rest placuti la purtat si la un pret relativ decent (ar fi putut fi si putin mai ieftini)....
Spor ....pt cei ce vor Mammut originali sa intre aici:
http://www.himalaya.ro/ro/produse/marca ... ntaloni-47
In concluzie niste pantaloni "Mammut FAKE " reusiti...
Pt cei care vor sa isi mai cumpere acest produs trebuie sa faca abstaractie de ceea ce scrie pe pantaloni....sa nu creda cumva ca vor cumpara Mammut la pret de dumping...in rest placuti la purtat si la un pret relativ decent (ar fi putut fi si putin mai ieftini)....
Spor ....pt cei ce vor Mammut originali sa intre aici:
http://www.himalaya.ro/ro/produse/marca ... ntaloni-47
Si eu am patit la fel. Am cerut L si am primit marimea ok dar cu inscriptii de XXL. Am cerut explicatii si mi-a fost dat sa inteleg ca au ajuns in outlet tocmai din cauza ca aveau anumite "erori", dar in rest totul ok. Pantalonii nu sunt nicidecum fake, se vede/simte materialul de calitate, iar la pretul asta eu zic ca-s ok.
-
- veteran
"Pantalonii nu sunt nicidecum fake"
PANTALONII nu sunt fake , desigur ...FAKE e numele dat pantalonilor , recte Mammut .(((
PANTALONII nu sunt fake , desigur ...FAKE e numele dat pantalonilor , recte Mammut .(((
-
- senior
Dincolo de postarea lui Stratonov, care nu poate fi banuit ca nu a stiut ce cumpara si si-a asumat riscul de a lua un fake, anuntul si vanzarea in sine reprezinta o inselatorie.ICT Carp Team scrie:Pantaloni MAMMUT
Material Softech, rezistent la vant, tehnologie Gore-Tex. Rezista chiar si la o ploaie de 10-15 minute.
Asigura confort termic la temperauri exterioare chiar si de zero grade. Foarte comozi asigura libertate in miscare.
Va prezint punctul de vedere al lui David Neacsu, care nu are cont aici, patronul unul magazin de produse outdoor si importatorul oficial al firmei Mammut :
"SOFtech este un material foarte respirabil si rezistent la vânt. Cu toate astea nu are legătura cu " tehnologia Gore-tex". Găselnița cu Gore din mesaj a fost băgata pentru ca toată lumea știe mai mult sau mai puțin de Gore-tex.
Este o făcătură confectionata in casa, aceste mesaje se găsesc si pe paginile celor care merg pe munte.
Cu câțiva astfel de " vânzători" am reușit sa stau de vorba, bineînțeles la telefon! Asta după ce am spus ca vreau sa cumpăr mai multe bucăți. Se dădeau importatori oficiali in România si ca tot ce este in magazinul Himalaya aduc ei. Ma trimiteau la magazin sa probez ca sa știu ce măsura am!!! Prietenii noștri pescari ar trebui sa-si pună niște întrebări:
1- cumpara astfel de lucruri pentru ca scrie Mammut pe ele?
2- pentru ca vânzătorul amintește de Gore-tex?
3- pentru ca este ieftin?
Le spun clar ca nu este Mammut,nu are legătura cu SOFtech iar cu Gore-tex nu mai vorbim, iar ca bani AU DAT MULT! Mai bine luau un pantalon oarecare de la Decatlon.
Măcar știau si nu aveau pretenții! Astfel o sa le fie frig,o sa transpire ca dracu in ei, o sa-i ude la orice mocănească si o sa spună ca Mammut este de c.....
Pentru orice om cu capul pe umeri, care dorește sa-si achiziționeze un produs are la îndemâna posibilitatea sa acceseze www,Mammut.ch .
Va observa ca nu exista acest pantalon!
Este o teapa ordinara si văd ca din păcate pe lângă oamenii de munte, acum se țepuiesc si pescarii. Oare de ce acel vânzător are nevoie de 2-3 saptamâni sa-si reannoiasca stocul? Pentru a cumpara material de cine știe unde (aceste materiale elastice se găsesc prin depozite in cantități mici pe diferite culori) si pentru a produce după "ureche" 10-20 perechi eventual la cerere,adică pe măsura dorita.
Apropo! Mammut a plecat DEFINITIV din România in 2004, unde lucra cu mai multe fabrici. Cea mai mare era Sonoma din Bacău, dar si cu alte fabrici mai mici din Pitești, Focșani, Piatra Neamț. Lucrau in lohn, șefii erau italieni, iar motivul pentru care au plecat este ca se furau materiale sau mai rău, produse finite. Celor carora le-a dispărut obiectul muncii au rămas cu șabloane si cu sigla Mammut, care costa 2-3 lei si o poți broda oriunde. Etichetele se pot multiplica si astfel au apărut făcăturile cu materiale ordinare.
Din 2004 sunt importator oficial in România, Ungaria si Bulgaria al firmei Mammut Sports Group cu sediul in Seon-Elveția. Chiar si acum după 11 ani mai vin oameni cu pretenții la mine in magazin si-mi spun ca știu ei mai bine, Mammutul se face la Bacău si ca nu este bun!
Ce le poți raspunde ?
Ca dacă mai sunt in viața eu, David Neacsu si mulți alți alpiniști romani sau străini asta se datoreaza si echipamentelor Mammut, care respecta cu o strictețe tipic elvețiana calitatea.
Poate sa înțeleagă lumea ce vrea, dar de când am descoperit pescuitul la răpitor ma îmbrac DOAR cu hainele mele de munte si ma simt excelent! Doar la mâini am probleme, dar asta este, cu mănuși nu se poate!
Tu cunosti oameni pescari mult mai mulți ca mine, poate cuvântul tău va fi ascultat. Eu sunt nou venit in lumea asta si pot fi înțeles greșit. De fapt pun si eu o întrebare. De ce vrem sa cumpăram o mulinetă buna sau foarte buna? Ca nu te lasă la greu, cred. Ca te poți baza pe ea oriunde si in orice condiții. Așa ar trebui sa gândim si despre hainele pe care le purtam. Avem Stela, Caldia, Morethan si ne îmbrăcăm de la "făcători de haine in fundul curtii".
Cu respect. David"
Acesta a fost punctul de vedere al domnului David Neacsu.
Aduc la cunostiinta moderatorilor ca daca vor incerca o "curatenie" in acest topic, voi considera ca pe acest forum se incurajeaza inselatoria .
-
- senior
Spor la "simtit" materiale de calitate.shimano scrie:Pantalonii nu sunt nicidecum fake, se vede/simte materialul de calitate
Pe banii tai

Pentru a evita astfel de "tepe" pe viitor eu as propune ca numai useri care au postate un minim de mesaje pe forum (de ex. 50) sa poata posta anunturi de vanzare. Din cate vad acest user are numai 4 mesaje postate si toate in acest topic deci e clar de ce s-a inregistrat pe forum.
Din pacate, am mai spus-o si in alt topic, moderatorii sunt mult prea "blanzi" si se pare ca multi dintre cei care apar in lista moderatorilor nu mai sunt activi de multa vreme pe forum.
Din pacate, am mai spus-o si in alt topic, moderatorii sunt mult prea "blanzi" si se pare ca multi dintre cei care apar in lista moderatorilor nu mai sunt activi de multa vreme pe forum.
Daca asa sta treaba, my bad.gabi udila scrie:Spor la "simtit" materiale de calitate.shimano scrie:Pantalonii nu sunt nicidecum fake, se vede/simte materialul de calitate
Pe banii tai![]()
![]()
![]()
Referitor la pantaloni, insa, chiar sunt comozi, iar materialul pare foarte ok. Acuma, e drept, eu n-am umblat cu alte haine Mammut, deci nu pot face o comparatie, dar la vant chiar rezista, la ploaie nu stiu.
Acum, dupa atatea clarificari, imi pare rau ca am dat banii pe ei, dar asta e...naivitatea de a avea incredere in oameni

sa vedem care este punctul de vedere al celui care a initiat topicul 

-
- senior
Crezi ca cel care a initiat topicul mai poate avea un punct de vedere subiectiv?adrian99 scrie:sa vedem care este punctul de vedere al celui care a initiat topicul
Dincolo de toate aspectele, este autorul unei inselatorii.
Si asta se pedepseste.
Mai degraba v-ati cere banii inapoi.
Toti.