Nu eu vând aceast? mulinet?, ci doar postez pentru proprietarul acesteia. Pre?ul cerut de dumnealui este de 350 de lei (pre? de catalog 726 lei) iar mulineta este în stare bun?. Knobul manivelei nu i s-a p?rut potrivit, a?a c? acum ea este echipat? cu un knob clasic Daiwa de tip ,,T".
Cei interesa?i de aceast? mulinet?, pot afla mai multe informa?ii direct de la de?in?torul ei, la tel. 0726199123 - Attila.
T.D. Rew.
De vânzare mulineta Daiwa Prorex 2500 RA
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: De vânzare mulineta Daiwa Prorex 2500 RA
Inca cateva informatii despre aceasta mulineta:
A fost cumparata din magazin de detinatorul ei, deci este unic proprietar. Nu a fost abuzata si a avut parte de ungere preventiva. Il stiu bine pe proprietar si e un tip grijuliu cu lucrulrile sale. Motivul vanzarii, este un upgrade. Si-a cumparat o Daiwa Bradia, pentru un raport de recuperare mai mic.
T.D. Rew.
A fost cumparata din magazin de detinatorul ei, deci este unic proprietar. Nu a fost abuzata si a avut parte de ungere preventiva. Il stiu bine pe proprietar si e un tip grijuliu cu lucrulrile sale. Motivul vanzarii, este un upgrade. Si-a cumparat o Daiwa Bradia, pentru un raport de recuperare mai mic.
T.D. Rew.
Re: De vânzare mulineta Daiwa Prorex 2500 RA
Valabilitatea acestui anun? înceteaz? din acest moment. Mul?umesc pt. gazduire.
T.D. Rew.
T.D. Rew.