De vanzare daiwa megaforce jiggerspin
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
De vanzare daiwa megaforce jiggerspin
Vand daiwa megaforce jiggerspin lungime 2,40m si actiune 2-14 gr.Lanseta este noua cu folia pe maner.Nu a vazut apa.Pret 140 ron negociabil.La depunerea banilor in cont transportul este gratuit.Tel.0724509870.
Re: De vanzare daiwa megaforce jiggerspin
salut ofer 100lei pentru ca cu atat am vandut-o si eu acum 2 aniGabriel68 scrie:Vand daiwa megaforce jiggerspin lungime 2,40m si actiune 2-14 gr.Lanseta este noua cu folia pe maner.Nu a vazut apa.Pret 140 ron negociabil.La depunerea banilor in cont transportul este gratuit.Tel.0724509870.
sau schimb cu ceva de la mine https://www.***.ro/oferte/user/m1Qz/
esti din Buc?
Sint deschis la negocieri domnule coleg.Sincer cu 130 roni sint dispus sa o vind si platesc transportul.Sint din Hunedoara.La schimburi in acest moment nu m-am gindit dar ramane deschisa si aceasta varianta.
Sunt interesat si eu. Ofer si bani si voblere noi, de firme consacrate pentru ce specii vrei, la pret de extrasezon!
Am mai cumparat de la cineva din Hunedoara o lanseta Cormoran Black Bull 2.10 m si o Baracuda Master Bass spin 1.85m, dar nu mai stiu exact de la cine! Prima o folosec si acum!
De la mine le-ati cumparat domnule cezaroi.Prezint in continuare si numarul de telefon pentru eventuale discutii.Tel 0724509870.
Vandut.Se poate inchide.Multumesc.
Revine la vanzare Daiwa megaforce jiggerspin L 2.40 A 2-14 gr.Lanseta noua cu folia pe maner.Pret 130 ron negociabil.Tel 0724509870.