De vanzare betze pt stationar.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shimano
veteran
veteran

De vanzare betze pt stationar.

Mesaj de shimano » 11 Ian 2010, 22:38

De cativa ani am trecut la spinning, si mi-au ramas vreo 5-6 betze telescopice, cu care n-am ce face, caci n-am sa mai revin in veci la pescuit stationar. Ma gandeam ca, daca va intereseaza ceva, pot sa vi le dau la un pret minim, insa prea multe detalii tehnice nu pot sa dau acum despre ele, doar ca sunt de carbon si in stare foarte buna (doua sunt chiar noi):
1. Un batz de crap, din carbon, de 3,9 m, telescopic...abia folosita (nu stiu firma)
2. Un alt batz de crap, de 3,5 m...asta e mai uzat un pic.
3. Un batz pt scobar, fara inele, nou, de 6 sau 7 m (habar n-am)
4. Un batz pt pluta, de 5 m, din carbon, cu inele.

Cred ca astea ar fi mai bune, as mai avea cateva dar nu le pun in vanzare, ca-s prea vechi si uzate. Toate betele (mai putin nr 3) au mulinete pe ele (Okuma, Jaxon si nu mai stiu ce....oricum modele mai vechi, dar bune), si sunt dispus sa le arat oricui care e din Mures, sau trece pe aici. Apoi astept oferte, caci n-am mai vandut asa ceva, nu stiu cum sta treaba. Poate ma ajutati voi. :wink:

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 11 Ian 2010, 22:52

Batul de scobar de 6-7 m ce marca e?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Ian 2010, 22:53

tre sa scrie ceva pe ele...pune in topic cea ce scrie
Baietii de pe site stiu ce vor si daca le convine te cauta :wink:
Ai incredere...copiaza fiecare litera de pa ambalaj sau lanseta/mulineta.
Asteptam :wink:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 11 Ian 2010, 23:08

Ma intereseaza lansetele telescopice pentru crap si mulinetele.
Sunt interesat si de sculele ale vechi care sunt uzate.Conditia este sa mearga si sa fie un pret convenabil.
Trimite-mi poze cu tot la Opel_Vectra_Maniac@yahoo.com

florinfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florinfish » 12 Ian 2010, 22:59

trimitemi o poza si un pret pe privat la varga de 6sau 7m ..cat o avea :roll:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 13 Ian 2010, 10:36

Intre timp am pus mana pe 3 dintre betzele de mai sus, si va spun ce scrie pe ele, urmand sa fac si poze mai incolo:

1. Pe batzul de crap scrie asa: Tele Carp Glass (deci nu e carbon, e fibra de sticla, scuzele mele), Power Cast System, 3,90 m, sezionin. 6, c.w. 2.75-3 lbs, culoare negru-verde, iar firma vrea sa fie ceva ZHISO sau ZHIBO (n-am prea inteles ce vrea sa scrie). Pe mandrina are desenat un crap oglinda de toata frumusetea...numai pentru desenul asta merita sa va luati batzul :lol:

2. Batzul de pluta, de 5 metri, se numeste cica GoldStar (firma de renume ce a cumparat concernul Daiwa si Shimano :lol: ). Ce mai scrie pe batz: Venus Fibre Bolognese, Casting Weight: 5-20g Lenght: 5m, Sec. 5, culoare albastru metalizat.

3. Un alt batz bun de dat la crap sau stiuca, de 2,70m, se numeste, din ce se vede pe un abtibild pe jumatate desprins, Lineaeffe, si ce mai scrie: Carbo Extrema, italian design, gr. 50-100, culoare neagra, maner de pluta, un inel care cred c-a ramas fara adeziv si-ncepe sa culiseze (nu cred ca-i asa mare problema, se poate lipi la loc).

4. Batzul pentru scobar, varga fara inele, momentan nu-i acasa la mine, si pe maine sau diseara voi putea face poze cu ea si sa scriu tot ce scrie pe el.

5. Mai am o lanseta din 2 bucati, BFF Spin-Tech, am folosit-o pentru spinning, dar cred ca merge foarte bine si la fund, daca intereseaza pe careva. Carbon, putere de aruncare 10-25, actiune fast, 2,40 m.

6. Mulineta 1: Okuma Stinger, XR 40, frana dorsala, veche de vreo 10 ani, cred, dar putin folosita si nu vad nici o problema la ea, carcasa e neagra, din plastic solid, de rulmenti nu scrie nimic...presupun ca nu-i mare branza de capul ei, dar la stationar a fost excelent pentru mine, ani de zile.

7. Mulineta 2: Siweida V-27, cu 1 rulment, foarte usoara, frana dorsala, gri metalizat...in rest nu prea scrie nimic pe ea. Vechime 2 ani. Arata bine, merge bine, dar nu o recomand la spinning...nu e o categorie super, totusi.

8. Mulineta 3 nici nu stiu cum se numeste, e ceva tot din plastic, arata sexi, e usoara si mica, dar presupun ca-i tot un jaf, ca si cele de mai sus. Vechime 1 an.

Despre varga mai incolo....

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 13 Ian 2010, 13:27

5. Mai am o lanseta din 2 bucati, BFF Spin-Tech, am folosit-o pentru spinning, dar cred ca merge foarte bine si la fund, daca intereseaza pe careva. Carbon, putere de aruncare 10-25, actiune fast, 2,40 m.

La fundul cui? :lol: :lol: :lol:

Ovi_1919
junior
junior

Mesaj de Ovi_1919 » 13 Ian 2010, 19:15

Ma intereseaza

2. Batzul de pluta, de 5 metri, se numeste cica GoldStar (firma de renume ce a cumparat concernul Daiwa si Shimano ). Ce mai scrie pe batz: Venus Fibre Bolognese, Casting Weight: 5-20g Lenght: 5m, Sec. 5, culoare albastru metalizat.

poti face o poza?

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 13 Ian 2010, 19:16

Exact.
Pune poze altfel nu rezolvi nimic.

Ovi_1919
junior
junior

Mesaj de Ovi_1919 » 14 Ian 2010, 21:38

Neamtule te intereseaza scule uzate ? telescopice de crap ? :?: