Intre timp am pus mana pe 3 dintre betzele de mai sus, si va spun ce scrie pe ele, urmand sa fac si poze mai incolo:
1. Pe batzul de crap scrie asa: Tele Carp Glass (deci nu e carbon, e fibra de sticla, scuzele mele), Power Cast System, 3,90 m, sezionin. 6, c.w. 2.75-3 lbs, culoare negru-verde, iar firma vrea sa fie ceva ZHISO sau ZHIBO (n-am prea inteles ce vrea sa scrie). Pe mandrina are desenat un crap oglinda de toata frumusetea...numai pentru desenul asta merita sa va luati batzul
2. Batzul de pluta, de 5 metri, se numeste cica GoldStar (firma de renume ce a cumparat concernul Daiwa si Shimano

). Ce mai scrie pe batz: Venus Fibre Bolognese, Casting Weight: 5-20g Lenght: 5m, Sec. 5, culoare albastru metalizat.
3. Un alt batz bun de dat la crap sau stiuca, de 2,70m, se numeste, din ce se vede pe un abtibild pe jumatate desprins, Lineaeffe, si ce mai scrie: Carbo Extrema, italian design, gr. 50-100, culoare neagra, maner de pluta, un inel care cred c-a ramas fara adeziv si-ncepe sa culiseze (nu cred ca-i asa mare problema, se poate lipi la loc).
4. Batzul pentru scobar, varga fara inele, momentan nu-i acasa la mine, si pe maine sau diseara voi putea face poze cu ea si sa scriu tot ce scrie pe el.
5. Mai am o lanseta din 2 bucati, BFF Spin-Tech, am folosit-o pentru spinning, dar cred ca merge foarte bine si la fund, daca intereseaza pe careva. Carbon, putere de aruncare 10-25, actiune fast, 2,40 m.
6. Mulineta 1: Okuma Stinger, XR 40, frana dorsala, veche de vreo 10 ani, cred, dar putin folosita si nu vad nici o problema la ea, carcasa e neagra, din plastic solid, de rulmenti nu scrie nimic...presupun ca nu-i mare branza de capul ei, dar la stationar a fost excelent pentru mine, ani de zile.
7. Mulineta 2: Siweida V-27, cu 1 rulment, foarte usoara, frana dorsala, gri metalizat...in rest nu prea scrie nimic pe ea. Vechime 2 ani. Arata bine, merge bine, dar nu o recomand la spinning...nu e o categorie super, totusi.
8. Mulineta 3 nici nu stiu cum se numeste, e ceva tot din plastic, arata sexi, e usoara si mica, dar presupun ca-i tot un jaf, ca si cele de mai sus. Vechime 1 an.
Despre varga mai incolo....