De fly

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

De fly

Mesaj de cristian.ene » 26 Iun 2012, 05:30

1. Phenix Elixir 7`6``ft. #3, 2pc. una din cele mai rapide blankuri de fly disponibile ( 90$) + kit maner - pluta premium cigar , mandrina Titan finish woven tube grey si inele H&H , top Snake Band winding check metalic - 65$

Blankul poate fi folosit si pentru o lanseta de spinning pentru naluci reactive de 1.5-4 sau jiguri de 1-3.5g.

2. Lanseta de fly Cabela`s TLr modelul nou Traditional 8`ft. #5 (real #4) din 2 bucati. Noul model foloseste grafit IM si actiunea este moderat fast. O vad buan la pescuit de pastrav si la clean cu muste rezonabile ca marime

Pretul la Cabeal`s este de 130$ pentru meu fara tub Cordura dar cu husa doar 200 RON .

Lanseta a fost adusa de curand si fost pescuita foarte putin.

3. Lanseta Redington RS4 #5 / 8`6``gt / #5 / 4pc. la care am pus inele mult mai mici si am 2 straturi de rasina.

Joarda este foarte capabila pentru pescuit la clean cu orice tip de musca inclusiv streamer. E buan si pentru pescuitul pe lac cu stremere mici sau nimfe

Actiune a este fast , varful destul de puternic pentru a lansa pe vant butt puternic dar nu exagerat ca la modelele Lamiglas.

Se poate pescuit fara probleme cu tippet 0.12mm la pastrav sau lipan mare.

Are husa si tub de PVC/Cordura originale Redington

Pret - 650 RON

4. Cine vrea o lanseta pentru pastraviorii de Romania am un betiosr mnunat numit Imperial care e dat #4 dar lanseza foarte bine cu #3 dar si cu #2.

Lungimea este potrivita cu marimea rauletelor cu multi boscheti dar merge si pe cele mai largi evident cu muste uscate.

Stie sa prinda si cleni si are la activ unul de peste 40cm pentru ca desi este ultra fina pe varf are butt de nadejde.

Se poate viziona si adresa testa la adresa din Bucurestii Noi unde am si un teren ideal de casting daca nu este suficient se poate direct pe apa.

Este custom de la un cap la altul si are componente sexy si bune inele hard chrome AWS single foot mici pe masura subtirimii blankului +top Snake Brands., mandrian Struble cu insertie de lemn si maner de calitate.

Vine si imbracata in husa si protejata de un tub de PVC.

Pret -600 RON

Scrie răspuns